Κλέλια Πανταζή: Οι φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της και τις συναθλήτριες της στο μαιευτήριο


Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, το βράδυ της Κυριακής. Και η Κλέλια Πανταζή δεν μπορεί να κρύψει το πόσο ευτυχισμένοι είναι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσάκαλος.

Γέννησε η Κλέλια Πανταζή: Οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Ανάμεσα σ’ αυτούς που επισκέφτηκαν την Κλέλια στο μαιευτήριο σήμερα, ήταν και οι συναθλήτριες στην ομάδα της ρυθμικής και ολυμπιονίκεις, Ειρήνη Αΐνδιλη, Εύα Χριστοδούλου και Χαρά Καρυάμη. Και όλες μαζί πόζαραν για μια αναμνηστική φωτογραφία με τη φίλη τους και τον μπέμπη.

 

View this post on Instagram

Στο πλευρό της Κλέλια Πανταζή, οι ελληνίδες συναθλήτριες και ολυμπιονίκεις Ειρήνη Αΐνδιλη, Εύα Χριστοδούλου & Χαρά Καρυάμη. @klelia_pantazi

A post shared by RΕΑ (@rea_maternity) on Dec 11, 2019 at 4:06am PST

Η Κλέλια ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει με τον γιο της στο σπίτι, ενώ τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της μοιράζονται στιγμιότυπα της ευτυχίας που ζουν στο Instagram.

View this post on Instagram

F̟a̟m̟i̟l̟y̟ @lefteris_tsakalos σε ευχαριστώ που με έκανες μαμά.. Ζούμε το θαύμα! —————————————————————— #family #tsakalofamilia #newborn #itsaboy #babyboom #parents #couple #couplegoals #blessed #reamaternity

A post shared by Klelia Pantazi (@klelia_pantazi) on Dec 10, 2019 at 5:09am PST

The post Κλέλια Πανταζή: Οι φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της και τις συναθλήτριες της στο μαιευτήριο appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!