Κιμ Κατράλ: Επέστρεψε στο «Sex and the City» – Φρενίτιδα στο Twitter


Η Σαμάνθα Τζόουνς, την οποία υποδύθηκε με επιτυχία η Κιμ Κατράλ, ήταν μία από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες της θρυλικής σειράς  «Sex and the City» που λάτρεψαν εκατομμύρια τηλεθεατών παγκοσμίως. Κάρι, Σαμάνθα, Μιράντα και Σάρλοτ μοιράστηκαν τη ζωή τους με το τηλεοπτικό κοινό από το 1998 έως και το 2004, ενώ υπήρξαν και δύο ταινίες το 2008 και το 2010.

Όταν έγινε γνωστό πως θα προβληθεί μία νέα σειρά, συνέχεια του «Sex and the City», οι φανς ενθουσιάστηκαν, όμως γρήγορα απογοητεύτηκαν όταν έμαθαν ότι στο «And Just Like That» θα παρακολουθήσουν μόνο την ζωή των Κάρι, Σάρλοτ και Μιράντα, καθώς η Κιμ Κατράλ δεν θα επέστρεφε για να ενσαρκώσει την Σαμάνθα Τζόουνς. Τελικά το όνειρο εκατομμύρια τηλεθεατών έγινε πραγματικότητα, αφού κατάφεραν να δουν την Σαμάνθα για λίγα δευτερόλεπτα στο φινάλε της δεύτερης σεζόν την Πέμπτη (24/8), με την πολυαναμενόμενη επιστροφή της να προκαλεί, όπως ήταν φυσικό, χαμό στο Twitter.

 

 

Στο τελευταίο επεισόδιο η Κάρι διοργανώνει ένα δείπνο στο διαμέρισμα της στο Upper East Side, που έμενε στο «Sex and the City» και επέστρεψε στο «And Just Like That», το οποίο τελικά πουλάει. Την ώρα που βρίσκεται στο διαμέρισμα λαμβάνει μία κλήση από τη Σαμάνθα, η οποία της λέει ότι η πτήση της από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου για τη Νέα Υόρκη έχει καθυστερήσει.

 

 

Στο σύντομο τηλεφώνημά τους βλέπουμε την επιστροφή της Σαμάνθα η οποία φοράει ένα κόκκινο φόρεμα συνδυασμένο με μία μεταλιζέ καπαρντίνα και πράσινη τσάντα, μαζί με τα χαρακτηριστικά χοντρά ασημένια βραχιόλια της. Το λουκ που επέλεξε θα ταίριαζε άψογα και με την μόδα των χρόνων που την πρωτογνωρίσαμε, αποδεικνύοντας έτσι πως η αγαπημένη ηρωίδα εκατομμύρια τηλεθεατών δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τα λίγα δευτερόλεπτα που την είδαμε ξανά, το λουκ της επιμελήθηκε η διάσημη στυλίστρια Patricia Field που βρίσκεται πίσω από τις εμβληματικές εμφανίσεις στο «Sex and the City» και η οποία επέστρεψε για να ντύσει την Κιμ Κατράλ.

Χαμός στο Twitter

Η επανεμφάνιση της Σαμάνθα Τζόουνς αναμενόμενο ήταν να ενθουσιάσει και να συγκινήσει τους τηλεθεατές που αγαπούν την σειρά και τους ήρωές της. Άμεσα χιλιάδες χρήστες έσπευσαν στο Twitter για να αποθεώσουν την ηρωίδα και φυσικά την Κιμ Κατράλ που την ενσαρκώνει.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!