Κηδεία Γιώτας Γιάννα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στη «γιαγιά της ροκ» – Φωτογραφίες TLIFE


Κηδεία Γιώτας Γιάννα: Στο κοιμητήριο Καισαριανής συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, αλλά και άνθρωποι που γνώρισαν και αγάπησαν τη σπουδαία τραγουδίστρια μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια της, μαζεύτηκαν για να τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Η Γιώτα Γιάννα έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης 5/7 σε ηλικία 95 ετών, βυθίζοντας στο πένθος το Πανελλήνιο και αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο καλλιτεχνικό κενό.

Η Γιώτα Γιάννα παρέμεινε αντισυμβατική μέχρι την τελευταία της στιγμή ενώ ακόμη και ο τρόπος ανακοίνωσης για την ώρα και τον τόπο της κηδείας της ήταν ιδιαίτερος, όπως κι εκείνη…

«Αύριο φιλαράκια μου, 11:30 στην Καισαριανή θα με χαιρετήσετε, και εγώ θα σας δω από τη δική μου διάσταση» είναι ο τρόπος με τον οποίο ανακοινώθηκε η ημερομηνία της κηδείας της μέσα από τη σελίδα που διατηρούσε στο facebook. (δες εδώ τα συγκινητικά λόγια που είπε η Άννα Βίσση για τη Γιώτα Γιάννα)

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν στο κοιμητήριο Καισαριανής για να αποχαιρετήσουν τη Γιώτα Γιάννα ήταν οι: Άννα Βίσση, Άννα Νταλάρα, Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Πρέκας, Γιώργος Λιάνης, Sunny Μπαλτζή, Σπύρος Μπιμπίλας, Κώστας Βενετσάνος και η Λένα Αλκαίου.

Αξιοσημείωτο είναι και το ότι πάνω από το μνήμα της Γιώτας Γιάννα ακούγονταν μερικά από τα τραγούδια της που έγραψαν τη δική τους ιστορία.


Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα:

Λένα Αλκαίου, Γιάννης Ζουγανέλης

Γιάννης Ζουγανέλης

Γιώργος Λιάνης

Σπύρος Μπιμπίλας

Κώστας Βενετσάνος

Κώστας Πρέκας

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!