Κατερίνα Βισέρη από GNTM 2: Ζύγιζα 37 κιλά, ένιωθα χοντρή


Την Κατερίνα Βισέρη τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2. Χθες μίλησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεωνόρα Μελέτη για το σημαντικό πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας που αντιμετώπισε.

Η Κατερίνα έφτασε να ζυγίζει 37 κιλά και να ξεγελάει την πείνα της με καφέδες και τσίχλες. «Η νευρική ανορεξία είναι συνυφασμένη με την τελειομανία. Ήθελα να φτάσω τον εαυτό μου στα όριά του» είπε μεταξύ άλλων.

«Η νευρική ανορεξία είναι συνυφασμένη με την τελειομανία. Ήθελα να φτάσω τον εαυτό μου στα όριά του. Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα να νιώθω άδειο το στομάχι μου. Για να ξεγελάω την πείνα μου έτρωγα τσίχλες κι έπινα καφέδες. Έτρωγα ένα φρούτο και μια σαλάτα όλη μέρα. Όταν με έβλεπε η μητέρα μου έκλαιγε» ανέφερε η πρώην παίκτρια του GNTM 2.

«Κατέληξα στο νοσοκομείο μετά από μεγάλο πόνο στην κοιλιά. Είχα ανάγκη να τραβήξω την προσοχή. Θύμωσα πολύ όταν δύο φίλες μου είπαν στους γονείς μου για τη νευρική ανορεξία» λέει.

Και συνεχίζει: «Επειδή έχασα τα μαλλιά μου και ήθελα και παιδιά, άρχισα να προβληματίζομαι. Κάθε μέρα ένιωθα τύψεις όταν άρχισα να τρώω. Μέσα στο GNTM έβλεπα τις κοπέλες να τρώνε πολύ και αυτό με βοήθησε πολύ».

«Ήθελα να είναι σκελετωμένα τα πόδια μου και να έχουν κενό ανάμεσα. Με έχει τιμωρήσει αρκετά το σώμα μου γι’ αυτά που του έκανα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Βισέρη.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!