«Καταρρακωμένη» η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της: «Νιώθω ότι τους ντροπιάζω»


Αντιμέτωπη με την έκπληξη του αποκλεισμού ήρθε η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο US Open, καθώς ηττήθηκε από την Ισπανίδα Ρεμπέκα Μασάροβα με 2-0 σετ. Ο πρόωρος αυτός αποκλεισμός φαίνεται πως επηρέασε την Ελληνίδα τενίστρια αρκετά συναισθηματικά.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια εμφανίστηκε καταρρακωμένη μετά την τρίτη σερί ήττα της σε πρώτο γύρο Grand Slam και μιλώντας στο sdna.gr έδειξε την απογοήτευση της.

«Σίγουρα έπαιξαν ρόλο οι δύο προηγούμενες ήττες, είχα πάρα πολύ άγχος, δεν ξέρω τι θα κάνω, πραγματικά δεν ξέρω…», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη. «Ίσως να πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα, υποφέρω μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορώ να πάρω κάποια απόφαση τώρα, είναι δύσκολο. Δεν έχω καθαρό μυαλό», πρόσθεσε.

Για τον αγώνα με τη Μασάροβα δήλωσε: «Είχα άγχος, αλλά ξεκίνησα καλά. Δεν είναι ότι ήμουν σφιγμένη, δεν ξέρω τι παθαίνω. Ήμουν πάνω 4-1, δεν έπαιζα κάτι φοβερό, όμως έκανα αυτό που έπρεπε. Συνέχισα να έχω άγχος, αλλά δεν είναι ότι ξέφυγε το μυαλό μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι πολύ δυσάρεστο για μένα.

Προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνω τον εαυτό μου, με διάφορους τρόπους. Ίσως χρειάζομαι κι άλλο χρόνο για να φτάσω εκεί που θέλω. Δεν το αφήνω στην τύχη του και γι’ αυτό στεναχωριέμαι. Πραγματικά νιώθω ότι κάνω μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν είναι απλά κάθομαι και περιμένω να γίνω καλύτερη. Πραγματικά δουλεύω πάνω σε αυτό και είμαι σίγουρη ότι έχω επιλέξει τον σωστό άνθρωπο. Μάλλον χρειάζομαι χρόνο».

Η ομάδα της Μαρίας Σάκκαρη έφυγε από το γήπεδο μετά τη λήξη του πρώτου σετ, μετά από επιθυμία της 28χρονης τενίστριας, και επέστρεψε στο τελευταίο γκέιμ του αγώνα και αυτό γιατί όπως δήλωσε η Ελληνίδα τενίστρια: «Ντρεπόμουν να με βλέπουν έτσι. Ντρεπόμουν, ήταν και τα γενέθλια της αδερφής μου. Ένιωθα άσχημα, νιώθω ότι τους ντροπιάζω. Δεν μου έκαναν τίποτα, ήταν τέλειοι».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!