Κατακραυγή πυροδότησε η ανάρτηση μιας νεαρής καλλιτέχνιδας που έγινε πρόσφατα μαμά


Κατακραυγή πυροδότησε η ανάρτηση μιας νεαρής καλλιτέχνιδας που έγινε πρόσφατα μαμά όταν εξομολογήθηκε πως κάνει σεξ με τον σύντροφό της μπροστά στο 5 μηνών παιδί τους.

Ο λόγος για την 30χρονη Αυστραλή Sally Mustang και τον επίσης 30 ετών σύζυγό της Mitch Gobel, οι οποίοι είχαν την ευτυχία να υποδεχτούν πριν από 5 μήνες στη ζωή τον γιο τους, Azure Sitara.

Η καλλιτέχνιδα υπερασπίστηκε σθεναρά την απόφασή της να κάνει έρωτα μπροστά στο παιδί της και δεν δέχεται τα σχόλια περί ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Μιλάμε βέβαια για μια ένα ζευγάρι που μοιράζεται τη σεξουαλική του ζωή online, καθώς λειτουργεί από το 2016 μια ιστοσελίδα (Sex Is Art) όπου περιγράφει με εξαντλητικές λεπτομέρειες όσα συμβαίνουν κάτω από τα σκεπάσματα.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Sally αναρωτήθηκε πώς κάτι τόσο φυσικό εγείρει τέτοια θύελλα αντιδράσεων; Και τι είδους κοινωνία είναι τελικά αυτή που κάνει τις πράξεις της να μοιάζουν μη αποδεκτές;

«Κάνουμε πολύ έρωτα τελευταία με τον Azure παρόντα», έγραφε στην ανάρτηση, «υπάρχει τόσο μεγάλη ελευθερία, υπάρχει όμως και φόβος. Ποιος με έκανε να πιστέψω πως είναι κακό για το μωρό μου να δει τη μαμά και τον μπαμπά να κάνουν έρωτα; Να είναι μαζί στην απόλυτα δημιουργική αφοσίωση;».

Δώδεκα ώρες άντεξε το post εκεί πάνω, καθώς πυροδότησε κύματα επικρίσεων και εκατοντάδες κυριολεκτικά απαντήσεις από ανήσυχους γονείς που είχαν άλλη γνώμη πάνω στο θέμα. Μέχρι ότι προκαλεί στο παιδί ψυχικό τραύμα την κατηγόρησαν, κι εκείνη αναδιπλώθηκε τελικά κατεβάζοντας την ανάρτηση.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!