Κανίβαλοι πατέρας και γιος σκότωσαν και έφαγαν πρώην αστυνομικό


Σε 15 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκαν δύο άνδρες, πατέρας και γιος, που σκότωσαν πρώην αστυνομικό και στη συνέχεια τον μαγείρεψαν και τον έφαγαν. Ο 42χρονος Maxim και ο 21χρονος Yaroslav σκότωσαν τον 45χρονο Yevgeny ‘Zhenya’ Petrov στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι τρεις άνδρες έπιναν παρέα όταν άρχισαν να καβγαδίζουν και στη συνέχεια ο 21χρονος ακινητοποίησε τον άτυχο άνδρα και ο 42χρονος τον μαχαίρωσε δύο φορές στο στήθος. Ο Yaroslav αποκεφάλισε το θύμα, έκοψε κομμάτια σάρκας και αφαίρεσε από το πτώμα την καρδιά, τα νεφρά, το ήπαρ και άλλα όργανα. Ο 21χρονος ομολόγησε πως μαγείρεψε τα ανθρώπινα μέλη και μαζί με τον πατέρα του τα σέρβιραν σε γεύμα με προσκεκλημένο έναν άστεγο άνδρα, ονόματι Yura.

Αργότερα ο 21χρονος άλλαξε την κατάθεση του λέγοντας ότι δεν ήταν αυτός που μαγείρεψε το θύμα και πως όταν έβαλε την πρώτη μπουκιά στο στόμα του αισθάνθηκε άρρωστος. Όπως ισχυρίστηκε, ο άστεγος ήταν εκείνος που κατανάλωσε το περισσότερο από το “γεύμα” που σερβιρίστηκε. Η εισαγγελία, ωστόσο, είπε ότι υπήρχαν σαφείς ενδείξεις ότι πατέρας και γιος ήταν κανίβαλοι και ότι έφαγαν το θύμα τους.

Το ακέφαλο πτώμα του άτυχου πρώην αστυνομικού βρέθηκε κοντά σε ένα κελάρι δίπλα από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων σε πόλη κοντά στο Χάρκοβο.

“Το κοίταξα και έδειχνε να μην έχει κεφάλι. Ξανακοίταξα και βεβαιώθηκα”, δήλωσε σοκαρισμένη μία ένοικος της πολυκατοικίας.

Η πρώην σύζυγος του θύματος το αναγνώρισε από το κομμένο κεφάλι και έκτοτε έχει χάσει τον ύπνο της από το σοκ που υπέστη, όπως λέει.

 

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail, enikos

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!