Καλάθι του νοικοκυριού: Πρώτη η αλυσίδα Μασούτης στη μείωση των τιμών


Πρώτη στην λίστα των σούπερ μάρκετ με τις φθηνότερες τιμές στο «καλάθι του νοικοκυριού» βρέθηκε η Μασούτης την Τετάρτη (09.11.2022), επιδεικνύοντας άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της κυβέρνησης για αντιμετώπιση της ακρίβειας, με σεβασμό προς τον καταναλωτή.  

Η συμβολή των σούπερ μάρκετ στη «μάχη κατά της ακρίβειας» είναι μια μικρή οικονομική ανάσα για τα ελληνικά νοικοκυριά και η διαδικασία για την επιλογή των προϊόντων που θα μπουν στο καλάθι του νοικοκυριού ιδιαίτερα σημαντική. Η Μασούτης έβαλε στο «καλάθι» προϊόντα από βασικές κατηγορίες με είδη διατροφής, υγιεινής, καθαριότητας κ.λπ με μειώσεις που έκαναν τη διαφορά, όπως δήλωσε δημοσίως νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο Υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. 

Στη λίστα υπήρξαν προϊόντα όπως γάλα με 1,09 το λίτρο, κοτόπουλο με 2,95 το κιλό, μακαρόνια με 0,62 το τεμάχιο κι άλλα.  

Εκτός από τα οφέλη και το σεβασμό προς τον καταναλωτή, η πολιτική «επιβράβευσης» αλυσίδων που προσφέρουν φθηνά προϊόντα, λειτουργεί υποδειγματικά στον κλάδο, σε μια εποχή «δύσκολη» για όλους.  Καθοριστική είναι η συμβολή και της βιομηχανίας στην νέα προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Να σημειωθεί, ότι η Μασούτης είναι ελληνική αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων και ποτών με έδρα τη Θέρμη της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικού εμπορίου.

Πηγή: newsit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!