Και νέες αποκαλύψεις από τη Ντέμι Μουρ για τον γάμο της με τον Άστον Κούτσερ: Οι απιστίες και το ομαδικό σεξ!


Την αυτοβιογραφία της, με τίτλο Inside out, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Ντέμι Μουρ και ήδη έχουν δοθεί αποσπάσματα στη δημοσιότητα. Αποσπάσματα που αφορούν κατά κύριο λόγο τον γάμο της με τον  Άστον Κούτσερ.

Μετά, λοιπόν, την αποκάλυψη ότι η ηθοποιός είχε μία αποβολή σε εγκυμοσύνη από τη σχέση της με τον κατά 15 χρόνια νεότερό της Κούτσερ, έρχονται στο φως πιπεράτες λεπτομέρειες για τη σεξουαλική τους ζωή, αλλά και τις απιστίες εκ μέρους του πρωταγωνιστή.

Demi Moore: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τo παιδί που έχασε όταν ήταν ήταν παντρεμένη με τον Ashton Kutcher

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του RadarOnline, στην αυτοβιογραφία της η Μουρ αναφέρει ότι ο Κούτσερ την απάτησε δυο φορές, με τη Μπρίντεϊ Τζοουνς και τη Σάρα Λιαλ, ενώ μιλάει και για τα ερωτικά τρίγωνα που της ζητούσε – και που η ίδια, όπως παρεδέχεται, δεν αρνήθηκε. Όπως εξηγεί: «συμφώνησα γιατί ήθελα να του δείξω πόσο σπουδαία και διασκεδαστική σύζυγος ήμουν» και παραδέχεται ότι αυτό «ήταν λάθος». Η ηθοποιός γράφει ότι συναίνεσε τελικά στο να λάβει ενεργό μέρος και μάλιστα δυο φορές σε «τρίο».

Η Ντέμι Μούρ και ο Άστον Κούτσερ παντρεύτηκαν το 2005 μετά από δυο χρόνια σχέσης και χώρισαν το 2011, όταν η δεύτερη απιστία του Κούτσερ έγινε γνωστή στα μίντια.

*Η αυτοβιογραφία της Ντέμι Μουρ Inside Out θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου

The post Και νέες αποκαλύψεις από τη Ντέμι Μουρ για τον γάμο της με τον Άστον Κούτσερ: Οι απιστίες και το ομαδικό σεξ! appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!