Ο Ιωάννης Μελισσανίδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Άρη Καβατζική για το Πρω1νό. Ο Ολυμπιονίκης μίλησε για το bullying που δέχτηκε στην παιδική του ηλικία τόσο για το σεξουαλικό του προσανατολισμό όσο και για την ενασχόλησή του με την ενόργανη γυμναστική. Ο Ιωάννης όμως έδωσε μια άλλη οπτική αφού ναι μεν δεχόταν bullying από τα παιδιά αλλά δεν το ανεχόταν ούτε έσκυβε το κεφάλι, ύψωνε το ανάστημά του και το αντιμετώπιζε με πυγμή.

«Εννοείται ότι έχω δεχτεί bullying. Δέχτηκα bullying στο σχολείο επειδή φορούσα γυαλιά, επειδή ήμουν στο χώρο του αθλητισμού και η ζωή μου ήταν λίγο διαφορετική. Στη δική μου περίπτωση όμως δεν μάσησα, τους μάσησα. Και επειδή ήμουν αθλητικό παιδί με το γινόταν bullying τρώγανε bullying. Όποια ομάδα παιδιών τολμούσε να μου κάνει κάτι, τρώγανε ξύλο από εμένα μετά. Αυτό πρέπει να περάσει στα παιδιά είτε δέχονται bullying για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, που δέχτηκα, είτε επειδή είναι χοντρά», δήλωσε στην κάμερα.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Ολυμπιονίκης μίλησε και για το θέμα της συντροφικότητας  αλλά και το πώς βλέπει το ενδεχόμενο να γίνει κάποια στιγμή πατέρας. «Έχει συμβεί να βρεθώ σε σχέση και κράτησε και ήταν υπέροχο. Δεν σκέφτομαι ακόμη την πατρότητα όμως αν αποφάσιζα να κάνω κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος πως θα ήμουν καλός πατέρας», εξήγησε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα