Η Ιωάννα Τούνη έκανε την έκπληξη και αποφάσισε να κάνει το χατίρι στους ακόλουθούς της και να κάνει τελικά τα μαλλιά της καρέ.

Όχι δεν αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά ξανθά μαλλιά της αλλά με τη βοήθεια του photoshop είπε να δοκιμάσει πως θα είναι με ένα μακρύ καρέ και να το μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο instagram που της ζητούν επίμονα να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή.

«Μου στέλνετε direct-κατακλυσμό όποτε ανεβάζω πως πάω κομμωτήριο, να τα κόψω καρε! Μάρέσει και εμένα ρε παιδιά , αλλά δεν έχει καταντήσει λίγο βασικό; Καρέ με τη δύναμη του φωτοσοπ λοιπόν, για να σας φύγει το άχτι να με δείτε με κοντό μαλλί και για να δηλώσω πως για τα επόμενα 10 χρόνια (at least) ΔΕΝ αποχωρίζομαι για καμία μόδα τα μακριά μαλλάκια μου» έγραψε η Ιωάννα στη φωτογραφία που δημοσίευσε.

 

View this post on Instagram

 

Μου στέλνετε direct-κατακλυσμό όποτε ανεβάζω πως πάω κομμωτήριο, να τα κόψω καρέ!!! Μ’αρεσει και εμένα ρε παιδιά, αλλά δεν έχει καταντήσει λίγο βασικό?!??‍♀️ Καρέ με την δύναμη του φώτοσοπ λοιπόν… για να σας φύγει το άχτι να με δείτε με κοντό μαλλί & να δηλώσω πως για τα επόμενα 10 χρόνια (at least) ΔΕΝ αποχωρίζομαι για καμία μόδα τα μακρυά μαλλάκια μου ❤️✨ #longhairlover Εσείς τι λέτε? ??

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) on