Από τη Ζένια Σώρου

Μπορεί να αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο το 2013, όμως εδώ και αρκετό καιρό το ζευγάρι σκεφτόταν να παντρευτεί και θρησκευτικά. Οι πρώτες σκέψεις ήταν για τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως τελικά αποφάσισαν πως το καλοκαίρι του 2018 ήταν ιδανική στιγμή για να συνδυάσουν το γάμο τους με τη βάφτιση της δεύτερης κόρης τους, της Παυλίνας.

Το απόγευμα του Σαββάτου, σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο, o Αντώνης και η Ιωάννα Σρόιτερ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε εκκλησία του Παλαιού Ψυχικού με κουμπάρα τη δημοσιογράφο Πολίνα Τόλη, ενώ βάφτισαν και την κόρη τους αψηφώντας τον βροχερό καιρό.

Η νύφη μαγνήτισε τα βλέμματα μέσα σε νυφικό Celia Kritharioti, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κομψό μπλε ρουά κοστούμι, που σχεδίασε για εκείνον ο Τάκης Γιαννέτος.

Στη συνέχεια ακολούθησε μεγάλο πάρτι στο Albion στο Ψυχικό με πολλούς καλεσμένους από το δημοσιογραφικό χώρο, πολιτικούς, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και πάνω από όλα μεγάλο κέφι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τη νύφη και το γαμπρό να χορεύουν με την ψυχή τους από ζεϊμπέκικο μέχρι συρτάκι, χαρτοπετσέτες και λουλούδια να «πετάνε» παντού και τους τελευταίους καλεσμένους να φεύγουν με τους νεόνυμφους από το restaurant club μετά τις 05.00 το πρωί!

Aνάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο πρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, ο αντιπρόεδρος Δήμος Βερύκιος, πλήθος συναδέλφων του Αντώνη Σρόιτερ και πολλοί ακόμα φίλοι του αγαπημένου ζευγαριού.

Η νύφη στο πάρτι του γάμου επέλεξε μάξι λευκή ιριδίζουσα τουαλέτα, επίσης δημιουργία Celia Kritharioti. Τα κοσμήματα ήταν του Θανάση Γκουρνέλου. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της τελικά επιμελήθηκε ο Παντελής Τουτουντζής, παρόλο που τις προηγούμενες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της από πρόβες με άλλους ειδικούς ομορφιάς. To μενού της δεξίωσης είχε ως πρωταγωνιστή την ασιατική κουζίνα, ενώ μετά το φαγητό το πάρτι κορυφώθηκε.

Όπως δήλωσε η εντυπωσιακή νύφη στις κάμερες «Σήμερα ήταν μια μέρα χαράς για όλη μας την οικογένεια. Νιώθουμε ευγνώμονες για αυτό. Ήταν διπλή η χαρά γιατί βαφτίζαμε τη μικρή μας κόρη, δεθήκαμε εμείς με τα ιερά δεσμά του γάμου πια επίσημα ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ήταν κοντά μας καλοί μας φίλοι, καλοί μας συνεργάτες. Μας τα χάλασε λίγο ο καιρός, αλλά δεν πτοούμαστε, είμαστε νέοι και θα κάνουμε ένα πάρτι. “Νύφη βρεγμένη, ποτέ κλαμένη” λένε, το ελπίζω. Όχι, δεν πάτησα το πόδι του συζύγου. Τολμάω, καλέ;». Όπως είπε για τη στιγμή της βάφτισης της κόρης της, Παυλίνας: «Η μικρή έκλαψε λίγο, στενοχωρηθήκαμε, αλλά όλα τα μωρά το ίδιο περνάνε. Δεν είχα άγχος γιατί ήταν μόνο οι οικογένειες, μόνο οι δικοί μας άνθρωποι, οπότε νομίζω ότι υπήρχε μια ηρεμία, μια κατάνυξη. Το απόλαυσα, το χάρηκα».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.