Θύμα κλοπής έπεσε η Ιωάννα Πηλιχού όπως έγινε γνωστό μέσα από ανάρτησή της. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου και ενώ είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της σε κεντρικό σημείο των Βορείων Προαστίων της έκλεψαν το όχημά της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ιωάννα Πηλιχού▪Ioanna Pilichou (@ioannapilichou) on

Πριν λίγες ώρες, η ηθοποιός προχώρησε και σε μια δεύτερη δημοσίευση δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για το κλεμμένο όχημα και ευχαριστώντας όλους εκείνους που έχουν την πρόθεση να βοηθήσουν για την ανεύρεσή του.

«•??????•

Μου έκλεψαν το αμάξι….?

Με ρωτήσατε αν έχω φωτογραφίες, για να καταλάβετε πως είναι. Δεν έχω του δικού μου,αλλά βρήκα από το ίντερνετ φωτογραφιες ίδιου με το δικό μου,για να σας βοηθήσω να έχετε εικόνα…

Είναι ????? ?????? ?????? του 2009,χρώμα ασημί, μαύρη κουκούλα, πινακίδα:

??? 4040

(αν και το πιο πιθανό είναι να την έχουν αφαιρέσει)

Το έκλεψαν από περιοχή Μαρούσι,οδό Μυκηνών και Ανδρέα Παπανδρέου, δίπλα ακριβώς από την είσοδο των Jumbo, λίγο πιο κάτω από το The Mall Athens. Όποιος έχει δει κάτι ή μπορεί με κάποιο τρόπο να βοηθήσει,είναι ευπρόσδεκτη η βοήθειά του!! »

 

View this post on Instagram

 

•??????• Μου έκλεψαν το αμάξι….? Με ρωτήσατε αν έχω φωτογραφίες, για να καταλάβετε πως είναι. Δεν έχω του δικού μου,αλλά βρήκα από το ίντερνετ φωτογραφιες ίδιου με το δικό μου,για να σας βοηθήσω να έχετε εικόνα… Είναι ????? ?????? ?????? του 2009,χρώμα ασημί, μαύρη κουκούλα, πινακίδα: ??? 4040 (αν και το πιο πιθανό είναι να την έχουν αφαιρέσει) Το έκλεψαν από περιοχή Μαρούσι,οδό Μυκηνών και Ανδρέα Παπανδρέου, δίπλα ακριβώς από την είσοδο των Jumbo, λίγο πιο κάτω από το The Mall Athens. Όποιος έχει δει κάτι ή μπορεί με κάποιο τρόπο να βοηθήσει,είναι ευπρόσδεκτη η βοήθειά του!! Ευχαριστώ ήδη όλους σας για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας…! #stolencar #theystolemycar #pleasehelp

A post shared by Ιωάννα Πηλιχού▪Ioanna Pilichou (@ioannapilichou) on

Να πούμε ότι πριν λίγες ημέρες δήλωσε θύμα κλοπής και ο Κώστας Κοκκινάκης ο οποίος αποκάλυψε πως μέχρι σήμερα του έχουν κλέψει το αυτοκίνητο 5-6 φορές.