Μετά από 5 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δυο παιδιών, ο Αντώνης Σροϊτερ και η Ιωάννα Μπούκη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την περασμένη Κυριακή ενώ την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση της μικρής τους κόρης.

Το ζευγάρι που ήταν ήδη παντρεμένο με πολιτικό γάμο πραγματοποιήσε και το θρησευτικό του γάμο έχοντας στο πλευρό του, τους συγγενείς, τους φίλους αλλά και κάποιους από τους συνεργάτες του.

Η εντυπωσιακή νύφη, λίγα εικοσιτετράωρα μετά το μυστήριο δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της μαζί με τη μεγάλη της κόρη ευχαριστώντας τη Σήλια Κριθαριώτη που με τις δημιουργίες της, τη έκανε να λάμπει ακόμη περισσότερο.

«Σήλια Κριθαριώτη, σε ευχαριστώ που με τις μοναδικές σου δημιουργίες, έντυσες μοναδικά την πιο όμορφη ημέρα της ζωής μας. Ότι είχα ονειρευτεί το έκανες πραγματικότητα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Με αυτή την ανάρτηση εκτός από τα όμορφα λόγια είδαμε και για πρώτη φορά την Ιωάννα Μπούκη νύφη με την κόρη της παρανυφάκι, καθισμένες στον κήπο καθώς και ότι η Ιωάννα μετά το γάμο άλλαξε το επίθετό της στο Instagram. Πλέον η Ιωάννα είναι κυρία Σρόιτερ και όχι Μπούκη, -τουλάχιστον στα social media.

Δείτε τη φωτογραφία