Ιταλία: Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του 5χρονου που έχασε όλη την οικογένειά του στην τραγωδία του τελεφερίκ


Ξύπνησε από το κώμα ο 5χρονος Έϊτάν, ο μοναδικός επιζών από την πτώση τελεφερίκ κοντά στη λίμνη Ματζιόρε, βορειοδυτικά της Ιταλίας, με τραγικό απολογισμό 14 νεκρούς, ανάμεσά τους και τα πέντε μέλη της οικογένειά του.

Ο μικρός Ισραηλινός και μοναδικός επιζών από το πολύνεκρο δυστύχημα στις ιταλικές Άλπεις ξύπνησε και αναζητεί τους δικούς του, που όμως, είναι νεκροί.

 Η 26χρονη μητέρα του Εϊτάν, ο 30χρονος πατέρας του, ο μόλις 2 ετών αδελφός του, Tom, ο 81χρονος παππούς του και η 71 ετών γιαγιά του, συνολικά πέντε από την ίδια οικογένεια βρήκαν τραγικό θάνατο την περασμένη Κυριακή, στο δυστύχημα στο οποίο συνολικά σκοτώθηκαν 14 άνθρωποι, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Διαβάστε επίσης: «Σώθηκε από την αγκαλιά του πατέρα του»: Ένα 5χρονο αγόρι ο μοναδικός επιζών από το τελεφερίκ στην Ιταλία

Δεν γνωρίζει πως έχασε τους γονείς του
Ο μικρός Εϊτάν ο οποίος συνήλθε από το κώμα στο νοσοκομείο του Τορίνο, δεν γνωρίζει πως έχασε τους γονείς του.

 
Το αγόρι παραμένει στην εντατική, αλλά τώρα αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, αν και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ομιλία.

Έχουν προσφερθεί να τον υιοθετήσουν
Δίπλα του βρίσκεται η θεία του, που καλείται να απαντήσει στα τραγικά ερωτήματα του μικρού της ανιψού.

 Μάλιστα άγνωστοι άνθρωποι, μαζί και ένας από τους διασώστες, έχουν αφήσει δώρα για τον Εϊτάν, ενώ τρεις οικογένειες έχουν, επίσης, προσφερθεί να τον υιοθετήσουν μετά την τραγωδία.

https://www.in.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!