Ισχυρίστηκε ότι είχε φαγούρα και ξύστηκε


Ποινή φυλάκισης 13 μηνών με 3ετή αναστολή επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 38χρονο Πακιστανό που κρίθηκε ένοχος προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας δύο γυναικών στην Ρόδο με ασελγείς πράξεις-χειρονομίες.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την 27η Μαΐου 2020 και ώρα 14.50 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα την 27η Μαΐου 2020 και περί ώρα 12:55, καταγγέλθηκε στο τηλεφωνικό κέντρο R/T 100 της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου από μια 29χρονη ημεδαπή άτομο που έβγαλε από το παντελόνι το μόριό του στο πάρκο του Αγίου Φανουρίου και κοιτώντας προς το μέρος της ίδιας και της 32χρονης αδελφής της, αυνανιζόταν. Σημειώνεται ότι οι δύο γυναίκες είχαν μαζί τους και τα 4 ανήλικα παιδιά τους.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν. Οι γυναίκες τον αναγνώρισαν και τον καταμήνυσαν για βάναυση προσβολή της τιμής τους ενώ ο ίδιος απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι είχε φαγούρα και… ξύστηκε.

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος, αποδέχθηκε εν μέρει την σε βάρος του κατηγορία.

Σύμφωνα με τις μηνύσεις ο δράστης ξεπρόβαλε την 26η Μαΐου 2020 μέσα από τα δέντρα, φορούσε γαλανή μπλούζα και τζιν και αυνανιζόταν. Οι γυναίκες φώναξαν και τράπηκε σε φυγή.

Την 27η Μαΐου 2020 το μεσημέρι τον είδε στον Σάν Φραγκίσκο η αδελφή της και κάλεσε την αστυνομία.

 

 

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!