Ισχυρά τα μέτρα ασφάλειας για την ομιλία Τσίπρα στο Ηράκλειο Κρήτης


Η εξέδρα έχει στηθεί, τα μεγάφωνα έχουν τοποθετηθεί και όλα είναι έτοιμα για την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο στις 8 το βράδυ.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι αισθητή καθώς – όπως προβλέπεται – έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να κυλήσει ομαλά η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό του πρωθυπουργού θα βρίσκεται ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης ο οποίος είχε συναντήσει το πρωί με φορείς της υγείας.

Μπροστά από τον πεζόδρομο της Δικαιοσύνης η εξέδρα

Σε διαφορετικό σημείο – απ’ αυτό που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια – τοποθετήθηκε φέτος η εξέδρα όπου θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του cretapost, η εξέδρα δεν βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας Ελευθερίας αλλά μπροστά από τον νέο πεζόδρομο της Δικαιοσύνης.

Ενώ στη μέση της Δικαιοσύνης έχει στηθεί ένα μεγάλο videowall στο οποίο θα προβάλλεται η ομιλία του πρωθυπουργού.

«Ήρθε η ώρα των πολλών – Έχουμε τη δύναμη»

Με σύνθημα «Ήρθε η ώρα των πολλών – Έχουμε τη δύναμη» ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να απευθύνει ένα κάλεσμα στην επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Ως προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές – όπως ήδη είναι γνωστό – ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την υποψηφιότητα του Σταύρου Αρναουτάκη σε επίπεδο περιφέρειας ενώ για το δήμο Ηρακλείου δεν έχει ανακοινωθεί κάποια στήριξη μετά που αποσύρθηκε από την εκλογική κούρσα η Λιάνα Σταρίδα.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή της Κρήτης για «κλείσιμο» της περιοδείας του στην περιφέρεια

Μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να «κλείσει» την περιοδεία του στις περιφέρειες  από την Κρήτη.

Ο πρωθυπουργός “ποντάρει” στη δυναμική που είχε επιδείξει η Κρήτη γενικότερα αλλά και το Ηράκλειο ειδικότερα στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, καθιστώντας την περιοχή ένα από τα “προπύργια” του κόμματος.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής αυτής στρατηγικής εντάσσεται και η επιλογή του ανοιχτού χώρου της Πλατείας Ελευθερίας για τη συγκέντρωση και όχι της κλειστής αίθουσας, όπως είχε γίνει κατά το παρελθόν.

 

πηγή: cretapost.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!