Σύμφωνα με την εξέταση του ιατροδικαστή ο νεαρός σκοτώθηκε όχι από εγκληματική ενέργεια, σενάριο που μέχρι και πριν από λίγες ημέρες φάνταζε ως το πιθανότερο, αλλά από ατύχημα!

«Δεν υπάρχει κανένα εύρημα εγκληματικής ενέργειας. Πρόκειται για ατύχημα, κάποιου είδους πτώση εκεί στους βράχους και αιτία θανάτου συνολικά είναι οι κακώσεις σε συνδυασμό με φυσική εξάντληση και σοκ διότι ο θάνατος ήρθε αρκετό διάστημα μετά το ατύχημα που είχε. Με λίγα λόγια το παιδί χτύπησε και έμεινε αβοήθητος» λέει στο protothema.gr ο ιατροδικαστής κ. Παναγιώτης Κοτρέτσος.

Ένα σοβαρό ατύχημα που δείχνουν οι κακώσεις στο σώμα του 21χρονου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή Πέμπτη ή Παρασκευή, αβοήθητος, αφού κανείς δεν τον είχε εντοπίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Τα χτυπήματα αλλά και η σωματική εξάντληση ήταν οι δυο σημαντικοί παράγοντες που όπως φαίνεται από την ιατροδικαστική εξέταση έφεραν τον θάνατο.

Εκείνο που απασχολεί ακόμη τις αρχές είναι ότι δεν έχουν καταλάβει πώς ο 21χρονος έφτασε στο σημείο που εντοπίστηκε το σώμα του αφού είχαν περάσει από εκείνο το σημείο πολλές φορές και το έψαχναν σπιθαμή προς σπιθαμή άντρες της πυροσβεστικής, κλιμάκιο ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, εθελοντές διασώστες και κανείς δεν είχε δει το πτώμα σε εκείνο το σημείο. Οι πυροσβέστες επεσήμαναν ακόμη ότι είχαν ερευνήσει αρκετές φορές το σημείο, όπου βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής και δεν είχαν δει τίποτα.

Δείτε τη συνέχεια στο Protothema.gr