Θρήνος για τον 36χρονο δάσκαλο οδήγησης – Έσβησε σε τροχαίο


Με βουρκωμένα μάτια συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον δάσκαλο οδήγησης  ο οποίος σκοτώθηκε το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου σε τροχαίο με τη μηχανή του, λίγο πριν από την έξοδο της εθνικής οδού προς τον Αγιο Νικόλαο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ κινούνταν επί της οδού Σενετάκη, ο άτυχος 36χρονος από το Ρουκάνι Μονοφατσίου στο Ηράκλειο έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να πέσει στην άσφαλτο. Αν και φορούσε κράνος, ο αγαπητός σε όλους εκπαιδευτής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο και στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου λίγες ώρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν, που κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό άτομο, το οποίο αγαπούσε τη ζωή και δεν είχε κακό λόγο για κανέναν.

Στο facebook φίλοι τον αποχαιρετούν με μαντινάδες και όχι μόνο: «Δεν πρόλαβε να τη χαρεί την ακριβή του νιότη, γιατί στη στράτα βρέθηκε του Χάρου του προδότη» γράφει συντετριμμένος ένας φίλος του.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!