Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του Σωκράτης Κόκκαλη junior. Νεκρός από ανακοπή


Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης στο Κλίβελαντ, στις ΗΠΑ.

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, βρισκόταν εκεί για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot και ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου είχε σημαντικό επαγγελματικό γεύμα, δεν έδωσε ποτέ το «παρών».

Έτσι, τον αναζήτησαν και τελικά τον βρήκαν νεκρό στο ξενοδοχείο στο Οχάιο όπου και διέμενε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Σωκράτης Κόκκαλης πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Ποίος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης junior

Η ενασχόληση του Σωκράτη Κόκκαλη junior-όπως τον αποκαλούσαν, στα κοινά του Ολυμπιακού ξεκίνησε πριν από περίπου 8 χρόνια, όταν μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό του, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αναμείχθηκαν περισσότερο ενεργά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Είχε παράλληλα ασχοληθεί και με άλλα πρότζεκτ της ΠΑΕ όπως οι σχέσεις με τους χορηγούς, το επίσημο σάιτ του συλλόγου αλλά και υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με τα μέλη. Η ειδικότητά του είναι η νέα τεχνολογία έχοντας σπουδάσει στις ΗΠΑ, διοίκηση επιχειρήσεων.

Τα τελευταία χρόνια, διατηρούσε σχέση με την Μαρία Τσούτσια, με την οποία επρόκειτο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ανακοίνωση του ιδρύματος Κόκκαλη για τον χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη junior

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει:

«Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη junior

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλληπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. https://t.co/jXbnK12MBe pic.twitter.com/bQpUgjQHvV

— Olympiacos FC (@olympiacos_org) 15 Ιουλίου 2018

Μαρινάκης: Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη

Συγκλονισμένος από τον χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη junior δηλώνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εύχεται δύναμη στον πατέρα του. 

«Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας. Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειας του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας. Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!», αναφέρει.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Μώραλη

Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Ένας νέος άνθρωπος, ένα καταπληκτικό παιδί, ένας χαρισματικός άντρας έφυγε αναίτια και ξαφνικά, σκορπίζοντας τη θλίψη, πρώτα από όλα στην οικογένειά του, αλλά και σε όσους είχαμε την ευκαιρία, τη χαρά  και την τιμή  να τον γνωρίσουμε από πιο κοντά.

 

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

 

Κουράγιο και δύναμη σε ολόκληρη την οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη στη δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής τους. Θα είμαστε όλοι κοντά τους.

ΚΑΕ Ολυμπιακός για Σωκράτη Κόκκαλη: Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

 Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ολυμπιακού, μετά την είδηση του χαμού του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ.

Ο 34χρονος επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι του Σαββάτου (14/7), με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Σωκράτη Κόκκαλη για τον απροσδόκητο χαμό του γιού του Σωκράτη. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, τα λόγια χάνουν την αξία τους και τα μάτια βουρκώνουν.

Ένας νέος άνθρωπος, ένας αγνός Ολυμπιακός, χαμογελαστός και ευγενής σε κάθε του έκφραση, έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση της Super League

O πρόεδρος της Super League Ευάγγελος Μπαταγιάννης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών.

 Το tweet της ΚΑΕ ΠΑΟ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που έφυγε τόσο πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή.

 

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σ. Κόκκαλη

 

 Τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε μέσω twitter η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.  

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη για τον αναπάντεχο χαμό του», αναφέρει ο δικέφαλος του Βορρά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, για τον απροσδόκητο χαμό του γιου του, Σωκράτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!