Θρήνος για την influencer Christine Tran Ferguson: Πέθανε το ενός έτους μωρό της


Τον θάνατο του ενός έτους γιου της, ανακοίνωσε η διάσημη influencer Christine Tran Ferguson από την Νέα Υόρκη. Ο μικρός Asher έδινε εδώ και δύο εβδομάδες μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Η Ferguson έκανε γνωστό το τραγικό γεγονός, μέσω του προφίλ της στο instagram.

«Η καρδιά μου είναι εντελώς ραγισμένη και θρυμματισμένη σε εκατομμύρια κομμάτια» έγραψε στο σημερινό (20/7) της post με το οποίο ανακοίνωνε τον θάνατο του μωρού της.

«Δεν θα καταλάβω ποτέ το γιατί, τίποτα δεν βγάζει νόημα, είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ, απλώς θέλω να ξυπνήσω από αυτόν τον αφάνταστο εφιάλτη και να σε έχω πίσω στην αγκαλιά μου. Γιατί να συμβαίνει αυτό σε εμάς; Γιατί Asher;» γράφει στην σπαρακτική δημοσίευση.

«Δεν σου άξιζε τίποτα από όλα αυτό. Το να σε χάσουμε είναι η πιο δύσκολη εμπειρία που έχει χρειαστεί ποτέ να υπομείνουμε η μαμά και ο μπαμπάς. Κάθε μέρα έχει γίνει βασανιστική χωρίς εσένα, αυτός ο πόνος είναι αφόρητος» συνεχίζει η Ferguson. Ενώ σημειώνει πως: «Ακόμα νιώθω ότι θα ξαναεμφανιστείς, αλλά το σπίτι μας είναι τόσο ήσυχο και άδειο χωρίς εσένα. Ένα μέρος μου πέθανε μαζί σου. Είμαι τόσο διαλυμένη, δεν έχω ιδέα πώς να ζήσω μια ζωή χωρίς εσένα».

Η Christine ολοκληρώνει το post αναφέροντας πως ακόμα δεν είναι σίγουροι για το τι προκάλεσε τον θάνατο του γιου της, ενώ ζητά για ιδιωτικότητα, καθώς πενθούν το θάνατο του μωρού τους.

Σύμφωνα με την New York Post η influencer είχε δημοσιοποιήσει στις αρχές Ιουλίου πως ο Asher βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και παλεύει για την ζωή του. Το τραγικό νέο είχε κάνει γνωστό με μία ανάρτηση στην οποία έγραφε: «Θεέ μου σε παρακαλώ δώσε μας ένα θαύμα και σώσε τον γλυκό μου Asher. Σε χρειαζόμαστε, μας λείπει το χαμόγελό σου, σε χρειαζόμαστε εδώ με την μαμά και τον μπαμπά. Παρακαλούμε βοηθήστε μας να προσευχηθούμε για τον πολύτιμό μας Asher που μάχεται για την ζωή του, στην ΜΕΘ».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!