Μεγάλη θλίψη έχει προκληθεί στον δημοσιογραφικό χώρο από την είδηση του θανάτου του Μάνου Αντώναρου. Ο αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, Ευάγγελου Αντώναρου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών σήμερα το μεσημέρι, Παρασκευή (13/07/2018)

O Μάνος Αντώναρος νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός». Σύμφωνα με πληροφορίες του κύκλου του, είχε προσβληθεί το βακτήριο της λεγιονέλλας. Η είδηση μας γνωστοποιήθηκε από τον αδερφό του μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. Δείτε τι έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος: 

Ο Μάνος Αντώναρος είχε μία μακροχρόνια πορεία στον χώρο, με πλούσιο βιογραφικό. Συγκεκριμένα, είχε εργαστεί ως αρθρογράφος στις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ, αλλά και σε περιοδικά, ενώ ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84. Ακόμη, υπήρξε διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio αλλά και στον Alpha.

Επίσης, είχε εργαστεί και στην τηλεόραση στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ως διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΪ, ως διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, ως παρουσιαστής 2 εκπομπών στο Seven-X και ως συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.

Ο Μάνος Αντώναρος ήταν πατέρας δύο παιδιών.