Θεία 12χρονης: Στο ΑΤ Κολωνού δεν μας άφησαν να κάνουμε την καταγγελία, μας έδιωξαν


Στο πλευρό της μητέρας της 12χρονης, η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη, κατηγορούμενη για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας, στάθηκαν η μεγαλύτερη της κόρη και η θεία της ανήλικης που πρώτη αποκάλυψε και κατήγγειλε την κτηνωδία.

Και οι δύο κατέθεσαν πριν την απολογία της 37χρονης, ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας, υποστηρίζοντας πως η μητέρα δεν είχε καμία γνώση για τα όσα συνέβαιναν στην ανήλικη.

Συγκεκριμένα, η θεία του παιδιού που διαπίστωσε ότι ο Ηλίας Μίχος έστελνε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο στη 12χρονη, απέκλεισε το ενδεχόμενο η 37χρονη να το γνωρίζει.

«Μετά από πάρα πολλή ώρα μου είπε το PIN, άνοιξα το κινητό και πάνω στον πανικό μου πήρα τον Μίχο τηλέφωνο. Του λέω «ποιος είσαι εσύ που μιλάς με 11χρονο», με ρωτούσε συνέχεια «ποια είσαι εσύ», και τότε του είπα «εγώ είμαι αυτή που θα σου ανοίξω το λάκκο» και μου απάντησε ότι δεν μπορώ να του κάνω τίποτα.

» Η μητέρα της (σ.σ. της 12χρονης) αγαπούσε όλα τα παιδιά της, τα λάτρευε και δεν άφηνε κανέναν να τα πειράζει. Μετά το τηλέφωνο στο Μίχο πήρα τηλέφωνο τη μάνα της για να της τα πω κι αυτή έπαθε σοκ. Η μητέρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γνώριζε, μόλις το έμαθε πήγε αμέσως με τον πατέρα στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού να κάνουμε καταγγελία, αλλά το Αστυνομικό Τμήμα τους έδιωξαν. Όταν τους έδιωξαν από το τμήμα, η μητέρα μού είπε ότι ο Μίχος είχε πολλές διασυνδέσεις και ίσως γι’ αυτό τους έδιωξαν. Τότε πήρα το Χαμόγελο του Παιδιού τηλέφωνο για να με κατευθύνουν.

» Δεν έχω καμία αμφιβολία για τη μητέρα. Δεν είναι δυνατόν να κατηγορείται η μάνα γι’ αυτό το πράγμα γιατί είδα την αντίδραση της. Αποκλείεται να έχει οποιαδήποτε ανάμειξη σε αυτό».

Και η μεγάλη κόρη στηρίζει την μητέρα της

 «Η μητέρα μου, όταν έμαθε όλα αυτά για τον κύριο Μίχο, έπαθε σοκ, έτρεμε ολόκληρη. Όταν την ενημέρωσε η θεία μου, η μητέρα μου πήρε εμένα και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πήγε κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού για να κάνει καταγγελία αλλά δεν την άφησαν και τελικά πήγε την επόμενη μέρα στη ΓΑΔΑ με τη θεία μου και έκανε την καταγγελία» είπε αρχικά το παιδί και πρόσθεσε:

 «Αρνούμαι τις κατηγορίες που βαρύνουν την μητέρα μου. Η μαμά μου ήταν πάντα σε πρώτη θέση για ό,τι μας συνέβαινε και πάντα μας υπερασπιζόταν όταν μας μιλούσε κάποιος άσχημα. Η μάνα μου ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο και ας έχουμε οικονομικά προβλήματα.

 Παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε, δεν μας έχει λείψει ποτέ τίποτα. Η μητέρα μας είναι σε όλα δίπλα μας, τρέχει συνέχεια για να βοηθήσει την οικογένειά της και δεν μας έχει παρατημένα».

» Μένω στη γιαγιά μου αλλά πηγαίνω πολύ συχνά στο πατρικό μου σπίτι. Η αδερφή μου δεν μου είχε δώσει κανένα σημάδι. Όταν πηγαίναμε μαζί βόλτα, ήταν πολύ χαρούμενη. Στο κατάστημα του κ. Μίχου πηγαίνει δύο φορές περίπου την εβδομάδα για να βγάζει ένα χαρτζιλίκι. Πήγαινε κανονικά στο σχολείο.

» Με τη μητέρα μου είναι πολύ αγαπημένες, όπως και εγώ με τη μητέρα μου, και τα λέμε όλα. Η αδελφή μου έπαιρνε 10 ευρώ από αυτή τη δουλειά και τα έφερνε σπίτι».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!