Θα εκτοξεύσει τα νούμερά του ο ΑΝΤ1! Φέρνει την πιο ακριβή ελληνική σειρά της 10ετίας


Δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης έχει ριχτεί ο ΑΝΤ1 ο οποίος την τρέχουσα σεζόν μοιάζει να έχει πάρει το αίμα του πίσω για τη «χασούρα» των προηγούμενων.

Η τηλεθέαση ανέβηκε πολύ, οι ιθύνοντες όμως δεν επαναπαύονται δηλώνοντας αποφασισμένοι το μεγάλο «μπαμ» να το κάνουν την ερχόμενη σεζόν. Και οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους…

Μεταξύ άλλων παραγωγών και νέων projects, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να «χτυπήσει» τηλεοπτικά με την πιο ακριβή ελληνική σειρά τη δεκαετίας.

Ο λόγος για το σήριαλ «Άγριες Μέλισσες» σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου και σκηνογραφία με την υπογραφή του Αντώνη Χαλκιά, του οποίου το όνομα έχει άρρηκτα συνδεθεί με την επιτυχία της παραγωγής του Mega «Το Νησί».

Αυτή τη στιγμή αναζητούνται οι κατάλληλοι χώροι για τα απαιτητικά γυρίσματα, καθώς αναμένεται να δούμε επί της οθόνης ολόκληρα χωριά με τις πλατείες και τι γειτονιές τους, ενώ μεγάλο μέρος του σεναρίου θα γυριστεί στο εσωτερικό διάφορων σπιτιών.

Για όλα αυτά απαιτείται σύμφωνα με τη Real News η κατασκευή ενός γιγαντιαίου πλατό, το οποίο θα κληθεί να «ζωντανέψει» μία ολόκληρη πλατεία σε πόλη του θεσσαλικού κάμπου της δεκαετίας του ’50.

Αυτό που θεωρείται δεδομένο σε ό,τι αφορά στο cast είναι πως στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιάννη Φέρτη.

Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Ιούλιο.

Πηγή: dailymedia.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!