Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Γενετικό υλικό από την προπέλα παίρνουν οι Αρχές


Κατάθεση στις Αρχές έδωσε ο αυτόπτης μάρτυρας στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Παράλληλα αναμένεται να γίνει λήψη γενετικού υλικού από την προπέλα του φουσκωτού για να διερευνηθεί αν ήταν αυτή που του προκάλεσε τα θανατηφόρα χτυπήματα.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη το απόγευμα της Κυριακής σε σημείο που γνώριζε πολύ καλά και συνήθιζε να πηγαίνει για ψαροντούφεκο.

Μιλώντας στο MEGA, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, Γιώργος Σπύρου προχώρησε σε περαιτέρω αποκαλύψεις για το τι πιστεύει η οικογένεια ότι συνέβη το μοιραίο βράδυ σύμφωνα με τις πληροφορίες ενός αυτόπτη μάρτυρα.

Ο εν λόγω μάρτυρας γύρω στη 1 το μεσημέρι εμφανίστηκε στις Αρχές για να καταθέσει. Δήλωσε ότι άκουσε μια έντονη λογομαχία, καυγά στο σημείο στην Αγία Τριάδα.

Είδε ένα αλιευτικό σκάφος που άρχισε να κινείται έντονα γύρω από το φουσκωτό του πρώην υπουργού, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω σημασία γιατί θεώρησε ότι η διένεξη έληξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμένεται να παρθεί γενετικό υλικό από την προπέλα της βάρκας του Σήφη Βαλυράκη ώστε να διαπιστωθεί αν η προπέλα που χτύπησε τον πρώην υπουργού ήταν αυτή του σκάφους του ή του επαγγελματικού αλιευτικού.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!