Η Stella McCartney έκανε την πιο elegant καμπάνια της χρονιάς!


Η Kendall Jenner είναι το πρόσωπο της καμπάνιας της Stella McCartney για τον χειμώνα του 2023 σε ένα concept που μας εντυπωσίασε με την elegant αισθητική του.

Η καμπάνια φωτογραφήθηκε από τον Harley Weir στις γραφικές Camargue Salt Flats της Γαλλίας, έχει τον τίτλο: “Horse Power”  και αναδεικνύει την αγάπη της σχεδιάστριας και του μοντέλου για τα άλογα!

H αγάπη για αυτό το μοναδικό ζώο είναι εμφανής  σε κάθε πτυχή της νέας συλλογής  της Stella McCartney για το χειμώνα 2023: από τις λεπτομέρειες με  σχοινιά που επηρεάζονται από χαλινάρια χαλιναγώγησης μέχρι items   που θυμίζουν κουβέρτες αλόγων, αλλα και οι τσάντες:  Frayme και S-Wave, είναι κατασκευασμένες από καινοτόμο vegan ύφασμα, ενισχύοντας τη δέσμευση της μάρκας για βιωσιμότητα.

 Το μοναδικό σκηνικό και η παρουσία των φημισμένων λευκών πόνι του Jean-Francois Pignon, παρέχουν ένα εκπληκτικό mood για την καμπάνια ενώ η Jenner είναι το ιδανικό μοντέλο σε αυτό το concept.

 

Φορώντας signature look απο την νέα συλλογή, η Jenner κόβει την ανάσα, ενώ κρατάει τα καινοτόμα αξεσουάρ που λανσάρει για πρώτη φορά η McCartney  φτιαγμένα απο το πρωτοποριακό υλικό MIRUM®, ένα φυτικό υποκατάστατο του παραδοσιακού ζωικού δέρματος.

Φωτογραφίες @stellamccartney @kendalljenner @harleyweir

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!