Η Marseaux μας κερνάει “Βότκα Βύσσινο” στο νέο της βίντεο κλιπ


Η ανερχόμενη pop star Marseaux παρουσιάζει το νέο της κομμάτι «Βότκα Βύσσινο», με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα από τα χέρια του πολυμήχανου Solmeister.

Σε ένα απαστράπτον σύμπαν όπου συναντιούνται η Billie Eilish με τη Nicki Minaj και η Dua Lipa με την Katy Perry ξεδιπλώνεται ο φλογερός έρωτας που περιγράφεται και στους στίχους του τραγουδιού. Fresh και δροσερό όσο λίγα και ευθυγραμμισμένο πλήρως με το ρεύμα της εποχής, το «Βότκα Βύσσινο» υπόσχεται επαναλαμβανόμενες καλοκαιρινές ακροάσεις σε clubs και beach parties! Η επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της ταλαντούχας τραγουδίστριας δε με τίτλοChicaπου αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο από τη Minos EMI, a Universal Music Company, φαντάζει -όπως και το ποτό που δίνει το όνομά του στο πρώτο αυτό single της- μεθυστική, γλυκιά και άκρως δροσιστική!

To νέο τραγούδι της Marseaux έρχεται λίγους μήνες μετά την συμμετοχή της στη σαρωτική επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου “Deja Vu”, του viral hit single το οποίο αποτελεί μέχρι στιγμής ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια για το 2021. Με αντίστοιχη δυναμική εισβάλλει στα charts και το «Βότκα Βύσσινο», το οποίο μπήκε από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Top50 του Spotify Greece Top200.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!