Η Lady Gaga συγκλονίζει: Βιάστηκα κατ' επανάληψη στα 19 μου


«Βιάστηκα κατ’ επανάληψη όταν ήμουν 19 και έτσι μου δημιουργήθηκε μετατραυματικό στρες, επειδή δεν επεξεργάστηκα το τραύμα που προέκυψε από το βιασμό» αποκάλυψε η αμερικανίδα σταρ, η οποία παραδέχτηκε ότι κάνει χρήση αντικαταθλιπτικών καθημερινά.

Αυτό το αποκάλυψε στη μαγνητοσκόπηση της συνέντευξής της στην Oprah Winfrey, παρουσία κοινού και στο πλαίσιο του talk show «Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus tour».

Συζητώντας για την ψυχική υγεία, τόνισε ότι παραμένει δυνατή και θα συνεχίσει να μοιράζεται με τον κόσμο τις εμπειρίες της για ένα «καλύτερο μέλλον» για όλους. Επίσης αποκάλυψε και για την ινομυαλγία από την οποία πάσχει, ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο, συναισθηματικές διαταραχές και δυσκολία στον ύπνο: «Έχω βρει μέσω της νευροφυσικής έρευνας με τους γιατρούς μου ότι η ινομυαλγία μπορεί να αντιμετωπιστεί με ψυχολογική υποστήριξη και θεραπεία. Η υγεία του σώματός μας εξαρτάται πάντα από την ψυχική μας υγεία και πρέπει να τα παίρνουμε στα σοβαρά» δήλωσε.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Stay tuned this week for the full video of @ladygaga and @oprah’s inspiring and powerful conversation at #oprahs2020visiontour @ww.now

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Born This Way Foundation (@btwfoundation) στις4 Ιαν, 2020 στις 1:36 μμ PST



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!