Από τη Γωγώ Τσίντζα,

Η Catherine Zeta-Jones, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail αποδείχθηκε χείμαρρος . Η Χολiγουντιανή ηθοποιός αποφάσισε για πρώτη φορά να μιλήσει με πάσα ειλικρίνεια για όλα όσα αισθάνεται.

Μέσα σε όλα η Catherine υποστήριξε πως τόσα χρόνια παρέμενε ταπεινή, στη δημόσια εικόνα της, κάτι που δεν διατείθεται πλέον να συνεχίσει αφού το θεωρεί υποκριτικό και την έχει κουράσει.

Η 48χρονη ηθοποιός δήλωσε πως πλέον δε πρόκειται να συνεχίσει να ζητά συγνώμη ούτε για την καριέρα που έχει χτίσει και τα λεφτά που της έχει προσφέρει αυτή, αλλά ούτε και για την επιτυχημένη οικογένεια που έχει δημιουργήσει, με τον επίσης Χολιγουντιανό αστέρα Michael Douglas. Το ζευγάρι όπως είναι γνωστό έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Στη συνέντευξη εξήγησε, επίσης, πως το μόνο που την απασχαλεί είναι η προσωπική της ευτυχία και η επαγγλματική της επιτυχία, και καθόλου όσα λέει ο κόσμος.

«Έπαψα να είμαι πλέον ταπεινή. Κουράστηκα να είμαι ταπεινή. Κουράστηκα. Συγνώμη που είμαι τόσο πλούσια, συγνώμη που είμαι παντρεμένη με έναν κινηματογραφικό αστέρα, συγνώμη που δεν είμαι τόσο χάλια. Τέλος οι συγνώμες. Αρκετά. Το μόνο που είναι σημαντικό για μένα είναι η δουλειά μου. Αυτό είναι που αγαπώ και η υπόλοιπη ζωή μου είναι γεμάτη χαρά, γιατί έχω δύο όμορφα παιδιά και έναν υγιή, ευτυχισμένο σύζυγο. Όλα είναι καλά, και δεν πρόκειται να είμαι πλέον ταπεινή γι’ αυτό.  Έχω δύο παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και είμαι τόσο περήφανη. Δεν έχει σχέση με τη φήμη γι’ αυτά. Έχουν ανατραφεί μέσα σε διάσημους ανθρώπους. Ξέρουν πως είναι αυτό. Θέλουν να ασχοληθούν με αυτό, γιατί το αγαπούν. Και νιώθω τόσο περήφανη γι’ αυτά. Καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μια γρήγορη λύση. Είναι πολύ καλά παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.