
Η Adele μίλησε για πρώτη φορά για τη μάχη της με την κατάθλιψη – Photo
Η Βρετανίδα τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο Vanity Fair και αποκάλυψε την ψυχολογική κατάσταση της.
«Έχω μία πολύ σκοτεινή πλευρά. Είμαι πολύ διαθέσιμη στην κατάθλιψη. Μπορώ να βυθιστώ και να βγω από αυτήν σχετικά εύκολα. Ξεκίνησε όταν πέθανε ο παππούς μου, όταν ήμουν περίπου 10 ετών και παρότι δεν έκανα ποτέ αυτοκτονικές σκέψεις, έχω κάνει πολύ θεραπεία», δήλωσε η Adele.
«Δεν έχω βιώσει όμως αυτό το συναίσθημα από τη στιγμή που απέκτησα τον γιο μου και συνήλθα από την επιλόχειο κατάθλιψη», συμπλήρωσε, αναφερόμενη στον τετράχρονο γιο της, Angelo.
«Είχα πραγματικά άσχημη επιλόχειο κατάθλιψη μετά από τη γέννηση του γιου μου και αυτό με τρόμαξε. Αυτό που ήξερα για αυτή την κατάσταση είναι ότι δεν θες να είσαι με το παιδί σου, ανησυχείς ότι μπορεί να το βλάψεις, ότι δεν κάνεις αρκετά καλή δουλειά. Αλλά είχα εμμονή με το παιδί μου. Ένιωθα πολύ ανεπαρκής. Ένιωθα ότι θα έπαιρνα τη χειρότερη απόφαση της ζωής μου. Μπορεί να εμφανιστεί σε πολλές μορφές», εξομολογήθηκε η σταρ.