Η ψυχολογικής της κατάσταση είναι δύσκολη. Έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία η 34χρονη Ιωάννα


Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με θύμα την 34χρονη Ιωάννα. Σε τρεις γυναίκες με αδύναμο άλλοθι στρέφονται πλέον οι έρευνες της αστυνομίας, προκειμένου να εντοπίσουν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη φρικτή επίθεση.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αέρα του «Μαζί Σου» στον ΣΚΑΪ προβλήθηκε η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής η θεία της 34χρονης Ιωάννας, ενώ σήμερα παρουσιάστηκαν τα λόγια που είπε η μητέρα της άτυχης κοπέλα στον δημοσιογράφο της εκπομπής, Αλέξανδρο Γύγο.

«Η ψυχολογικής της κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά το παλεύουμε. Έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, μέχρι στιγμής και περιμένουμε ενημέρωση, πότε θα ακολουθήσει το επόμενο…» , είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, για την Ιωάννα μίλησε στην δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου ένας παιδικός της φίλος.

«Πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο. Ήταν παιδική μου φίλη… Εγώ είμαι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος. Καλή κοπέλα, χαρούμενη, με τις φίλες της, φίλους, αγόρια, κορίτσια. Απ’ ότι θυμάμαι ήταν καλή μαθήτρια…» , είπε άρχικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τελευταία φορά την είδα πριν από δύο-τρία χρόνια… Όταν έμαθα ότι δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έπαθα πλάκα, δεν το πίστευα. Έπαθα σοκ… Γιατί να της το κάνει αυτό; Τόσο ζήλια και κακία στις μέρες μας;» .

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!