Η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε από την εκπομπή τον Κωνσταντίνο Βασάλο


Ο Κωνσταντίνος φεύγει από την εκπομπή, πηγαίνει σε κάτι που θέλει πάρα πολύ να κάνει και δεν θα μπορούσαμε ποτέ να του ζητήσουμε να μην το κάνει γιατί αυτό θέλει και θα του δώσει χαρά, οπότε αυτό θα γίνει. Σήμερα είναι η τελευταία του μέρα στην εκπομπή, όμως, είναι τέσσερα χρόνια αυτά, είναι πάρα πολλά τα χρόνια και κλείνει ένας κύκλος. Σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ κυρίως για τη φιλία σου, είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου κατά τον αποχαιρετισμό της στον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά από 4 χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τής απάντησε: «Κι εγώ ευχαριστώ πάρα πολύ! Τέσσερα χρόνια είναι πολλά, όντως. Σε νιώθω οικογένεια, δεν σε νιώθω συνεργάτιδα ή ότι απλά πέρασαν τέσσερα χρόνια σε μια δουλειά. Περάσαμε πολλά, κάναμε διακοπές, γελάσαμε, στεναχωρηθήκαμε, εγώ νευρίασα… Ευχαριστώ για την υπομονή σου για όλα αυτά και όποιος έρχεται δίπλα σου παίρνει πάρα πολλά από σένα και δεν το λέω για δημόσιες σχέσεις και να σε καλοπιάσω. Σ’ αγαπώ”.

Μετά την προβολή του βίντεο – αφιέρωμα που του έκαναν, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: “Σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας τα καλύτερα και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα όσα μας χάρισες τέσσερα χρόνια. Καλή επιτυχία”.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!