Η Μικαέλα Φωτιάδη, ένα από τα κορίτσια που συζητήθηκαν πολύ όσο βρισκόταν στο GNTM, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τα είπε όλα.

«Είμαι πολύ καλά. Έχω ησυχάσει. Είχα γενικά πολύ πίεση εκεί μέσα, δε μπορούσα να ανασάνω ελεύθερο. Το θέμα μου δεν ήταν οι κοπέλες όπως έλεγα συνέχεια. Ήμουν κλειδωμένη μέσα σε ένα σπίτι χωρίς την οικογένειά μου, χωρίς επικοινωνία. Είχα και ένα ιατρικό θέμα, είχα διακοπή περιόδου δυο μήνες λόγω άγχους και στεναχώριας. Ήταν λίγο δύσκολο να πάω στο γιατρό γιατί ήμουν στο παιχνίδι αλλά ευτυχώς όλα καλά» ανέφερε το μοντέλο ενώ αποκάλυψε και αν η τριάδα της φωτιάς έχει σπάσει τελικά ή όχι. «Μετανιώνω που έκανα λάθος επιλογές σε αυτά που έλεγα. Όπως με την Άννα που ενώ εννοούσα όσα έλεγα τα είπα με λάθος τρόπο και έχασα το δίκιο μου. Όσον αφορά τις παρέες όμως τις ίδιες θα έκανα πάλι, απλώς θα ήμουν λίγο διαφορετική με τη Μέγκι. Με την Μέγκι μιλάμε αλλά δεν ταιριάζουμε τόσο στην πραγματική ζωή».

Από το στόχαστρό της όμως δεν έλειψε ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την οποία η Μικαέλα δε θέλει να μιλάει και πολύ.

«Δε ξέρω αν έχει κάνει τόσο μεγάλη καριέρα η Ηλιάνα, δεν έχουμε και την ίδια ηλικία. Πολλοί  έχουν πει ότι δεν έχουν κάνει τόσα πολλά πράγματα αλλά δε ξέρω για να το λένε. Πίστεύω όμως ότι κάτι έχει μαζί μου, δε θέλω να μιλάω πολύ για την Ηλιάνα όμως γιατί είδα στην τηλεόραση ότι έχει πει κάποια άσχημα πράγματα για μένα, κάποια πράγματα δε τα λες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και τις φήμες που ακούγονται για εκείνη.

«Πολλές φορές αντιδρούσα με θυμό γιατί πίστευα ότι θα μιλάω με το παιδί μου κάθε δυο μέρες και τελικά μίλαγα κάθε δέκα.Το παιδί μου ήταν με τον μπαμπά του και τα πεθερικά του. Η μαμά μου είναι στην Ολλανδία…. Αυτό που λένε ότι τύλιξα τον Γιάννη τον Ροδίτη τον επιχειρηματία γιατί ήθελα να του φάω τα λεφτά… Έχουν πει τέτοιο πράγμα. Είμαι με τον Γιάννη για να μένω σε αυτή τη βίλα. Δείξε λίγο τη βίλα που μένω. Τον λένε όλοι άντρα μου. Έχουμε μαζί ένα παιδί. Δεν ήμαστε όμως παντρεμένοι. Δεν έχουμε παντρευτεί. Νομίζω ότι για να παντρευτούμε πρέπει να του κάνω πρόταση εγώ».

Δείτε τι άλλο ανέφερε