Μοναδική εξομολόγηση για την οικογένειά του αλλά και τον ίδιο από γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως ο ίδιος και ο αδερφός του έχουν μεγαλώσει μόνο με τη μητέρα τους, γεγονός που την κάνει και μεγάλη τους αδυναμία.

«Επειδή είμαι κοπρίτης, η μητέρα μου μένει Νέα Σμύρνη, εγώ είμαι στο Φάληρο και πηγαίνει η κακομοίρα παίρνει τα ρούχα από το Φάληρο, τα πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη, τα πλένει και τα ξαναγυρνάει. Αυτό είναι ο ορισμός του κοπρίτη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και είχε 4 δουλειές για να μας μεγαλώσει».

Ο λόγος για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο! Ο σεφ και κριτής του Masterchef μίλησε στο Γιώργο Κρικοριάν και την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για όλους και για όλα.

Ανάμεσα σε άλλα εξομολογήθηκε: «Έχω διώξει αμέτρητους μάγειρες λόγω χαρακτήρα. Το παρατσούκλι μου είναι μαγειροφάγος». Φρόντισε δε να αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή. Ο γνωστός σεφ παραδέχτηκε πως αυτή την περίοδο είναι μόνος του. «Μέχρι τώρα είμαι φανατικός εργένης. Απολαμβάνω και τη μοναξιά μου, μέχρι τώρα όμως…», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του.