Η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε στον Χρήστο Πολίτη για όσα την κατηγόρησε


Δεν έχει συμβεί τίποτα απ’ όλα αυτά που λέει. Χθες με ρωτούσαν όλοι αν έχω μαλώσει μαζί του. Και να με βασανίσεις τώρα, δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμηθώ από τον Χρήστο Πολίτη. Ήταν πολύ αρνητικός σε όλη του τη συνέντευξη. Όσο μεγαλώνουν κάποιοι άνθρωποι κρατάνε μόνο τα αρνητικά και αυτό τους βασανίζει. Δεν έχω καμία λύπη πάντως απέναντί του. Του στέλνω όσο φως έχει η ψυχή μου», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει κανένας ηθοποιός να λέει ότι έκανε κάτι για τα λεφτά. Ό,τι δουλειά έκανα την τίμησα και με τιμούσε. Πάμε μπροστά μόνο με αγάπη, ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη.

Καλεσμένη στο Πρωινό μας, η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε το πρωί της Δευτέρας στα όσα δήλωσε ο Χρήστος Πολίτης σε πρόσφατη συνέντευξή του για εκείνη, την περίοδο όπου πρωταγωνιστούσαν μαζί στην Λάμψη του Νίκου Φώσκολου.

 «Όταν μιλάω και αποφασίζω να πω κάτι, θα πω μόνο την αλήθεια. Αν δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, δεν θα πω τίποτα απολύτως. Πίστεψέ με και να με βασανίσεις αυτή τη στιγμή, δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμηθώ από τον Χρήστο. Τον αγαπάω πάρα πολύ, τον πονάω πολύ, περάσαμε μαζί τόσο υπέροχα χρόνια… Στην Λάμψη περνούσαμε υπέροχα -δύσκολα γιατί ήταν απαιτητικό, είχαμε να μαθαίνουμε πολλά γιατί ήταν καθημερινό.

Θέλω να σου πω ότι ο Χρήστος …

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!