Το ότι έκανε λάθος στη συμπεριφορά της απέναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο παραδέχθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν μπόρεσε να τον εμπιστευτεί, αλλά και τι συνέβη μεταξύ τους όταν έμειναν οι δυο τους στην καλύβα των Διάσημων.

«Έχω κάνει λάθος», είπε, στο Survivor Πανόραμα, η αθλητικογράφος και εξιστόρησε περιστατικά από την συμβίωσή τους που δεν έδειξαν οι κάμερες, όπως το ότι την πρώτη μέρα που ο Γιώργος πήγε στους Διάσημους, μετά την ψηφοφορία των Μαχητών, εκείνη μοιράστηκε μαζί του το φαγητό της, δύο πατάτες, γιατί δεν είχε να φάει.

Επισημαίνοντας πώς ήθελε να τον κάνει να νιώσει άνετα στην νέα του ομάδα, η Ευρυδίκη ανέφερε πως δεν έκαναν πολύ παρέα γιατί ο 34χρονος Σκιαθίτης «έδεσε» περισσότερο με τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

«Αργότερα μπορεί να παρεξήγησα εγώ κάποια πράγματα σε εκείνον κι εκείνος να παρεξήγησε κάποια πράγματα σ’ εμένα και υπήρξαν η ένταση και οι κοντρίτσες που είχαμε», συνέχισε, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν επηρεάστηκε από κανέναν συμπαίκτη της για την στάση της απέναντι στον Ντάνο.

Παράλληλα, η Ευρυδίκη παραδέχθηκε πως, τόσο εκείνη, όσο και ο συμπαίκτης της, είναι δύσκολοι και αυθόρμητοι χαρακτήρες και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο εξομαλύνθηκαν οι σχέσεις τους: «έπρεπε να τον μάθω και να με μάθει. Όταν έφτασε η στιγμή να μείνουμε οι δυό μας, είχε ήδη ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσά μας, είχαμε καθίσει και μιλήσει. Ο Γιώργος, όπως κι εγώ, είναι αυθόρμητος άνθρωπος, ο,τι του “βαρέσει” θα το κάνει επί τόπου και, ίσως επειδή κι εγώ έτσι λειτουργώ, ήρθαμε σ’ αυτή την κόντρα, που δεν υπάρχει πλέον».

«Χρειάστηκε να μιλήσουμε αρκετές φορές πριν μείνουμε οι δυό μας. Δεν είχαμε τον χρόνο να πούμε όλα αυτά που θέλαμε, αλλά ακόμα θέλω να τον μάθω και να με μάθει εκτός, έχουμε πραγματικά πολλά να πούμε», συνέχισε και εξομολογήθηκε ότι, σε συζητήσεις που έκαναν όταν οι κάμερες ήταν κλειστές, ο ένας είπε στον άλλον πράγματα για την προσωπική του ζωή.  «Περάσαμε πολύ ωραία μαζί», επεσήμανε η Ευρυδίκη, προσθέτοντας πως θα μπορούσε να κάνει παρέα με τον Γιώργο εκτός παιχνιδιού, όπως θα ήθελε να κάνει και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ευρυδίκη για τον Γιώργο: