Η εξαφάνιση ήταν έγκλημα – Τον σκότωσαν και τον έθαψαν μαζί με το αυτοκίνητο


Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του στον ανακριτή Χανίων 44χρονος από το Σφακιά ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη.

Ο 44χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη Τρίτη μαζί με τον 39χρονο αδελφό του, έπειτα από στοιχεία που αξιοποίησε η αστυνομία και «έδειχναν» εμπλοκή στην εξαφάνιση του ηλικιωμένου κτηνοτρόφου ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 7 Μαρτίου. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από περιοχή του δήμου Σφακίων.

ΘΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 6 ΜΕΤΡΩΝ ΗΤΑΝ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ 70ΧΡΟΝΟΥ

Το βράδυ της Πέμπτης, ο 44χρονος «έσπασε» και αποκάλυψε το έγκλημα στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Μάλιστα υπέδειξε το σημείο στο οποίο μετέφεραν και έθαψαν τη σορό και το αυτοκίνητο του θύματος.

Σύμφωνα με τον διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, Παρασκευά Χινόπουλο, η σορός του άτυχου 70χρονου βρέθηκε θαμμένη σε αγροτική περιοχή του δήμου Πλατανιά, σε βάθος έξι μέτρων, ενώ το αυτοκίνητο σε βάθος πέντε μέτρων.

Το όχημα του θύματος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, ενώ αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης το πτώμα πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Κρήτης.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Χανίων όπου και οδηγήθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι βρέθηκαν συγγενικά πρόσωπα και από τις δύο οικογένειες, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης. Στο σημείο βρισκόταν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

Ο ένας εκ των δύο αδελφών, 44 ετών, ομολόγησε ότι σκότωσε τον Παντελή Δουρουντάκη μετά από επεισόδιο σε χώρο ιδιοκτησίας του στην περιοχή των Σφακίων. Στη συνέχεια και θέλοντας να καλύψει κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο μαζί με τον αδελφό του, φόρτωσαν το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου μαζί με το πτώμα σε φορτηγό με μπάζα και τα μετέφεραν σε μάντρα στην περιοχή μεταξύ Αγιάς και Αλικιανού.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!