
Η Ελεονώρα Μελέτη άλλαξε look στα μαλλιά της
Η Ελεονώρα Μελέτη άλλαξε λουκ στα μαλλιά της . Άλλωστε έχει τολμήσει αρκετές φορές. Από κοντό αγορέ μαλλί σε ξανθιά αλλά και κόκκινη απόχρωση μέχρι και μακριά κατάξανθα μαλλιά που θα ζήλευε και η Barbie.
Η Ελεονώρα έγινε κοκκινομάλλα.
Πιο συγκεκριμένα, ένα λαμπερό κόκκινο χρώμα έχουν από το πρωί τα μαλλιά της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία για μία ακόμη φορά εμπιστεύθηκε τον αγαπημένο της hairstylist Πάνο Καλλίτση για αυτή την εντυπωσιακή αλλαγή.
Η διάσημη παρουσιάστρια ανέβασε το νέο της λουκ στο instagram γράφοντας: «Σήμερα ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν στο κόκκινο!!! Να σε αυτόν τον ginger τόνο… πήγα στον Πάνο Καλλίτση και του λέω: «νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Τζεσικα Ράμπιτ. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ». Και να τι μου έκανε!!! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω στεγνό».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Σήμερα ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν στο κοκκινο!!! Να σε αυτόν τον ginger τόνο… πήγα στον @panoskallitsis κ του λέω: « νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Τζεσικα Ράμπιτ. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ». Κ να τι μου έκανε!!! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω στεγνό… #ginger #gingerhead #redginger #newlook915 @panoskallitsis @panoskallitsissalon