
«Η Ελένη Φουρέιρα να πάει στη Eurovision με τη σημαία της!»
Ένα απροσδόκητο σχόλιο για την Ελένη Φουρέιρα και το ενδεχόμενο να πάει στην Eurovision έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής La Biri Biri την Πέμπτη, μετά την προβολή δηλώσεων της τραγουδίστριας.
«Είναι λίγο ξινό αυτό που θα πω, αλλά μου βγαίνει. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω την Ελένη Φουρέιρα να πηγαίνει στην Eurovision με τη γειτονική μας χώρα, με τη σημαία της και όχι με την ΕΡΤ. Γιατί θα ήθελα πάρα πολύ να πάει με τα δικά της χρώματα κανονικά. Εγώ θέλω να πάει η Demy, όπως πάει. Η Φουρέιρα δεν είναι Ελληνίδα, είναι από την Αλβανία. Δεν είναι κακό. Το έχει πει η ίδια», είπε ο Θοδωρής Ρακιντζής και συνέχισε: «δεν είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Με τη μουσική εγώ δεν αστειεύομαι. Εγώ θέλω όταν βλέπω την ελληνική σημαία να πηγαίνει σωστά. Δεν θέλω να την υπηρετήσει άλλος άνθρωπος. Έχουμε τόσους Έλληνες εδώ να πάνε να την υπηρετήσουν. Αλλιώς είναι που θα δω την Demy και θα το ευχαριστηθώ κι ας πάω στην κορύφη και ας πάω στον πάτο».
Απαντώντας στον συνεργάτη της, η Χριστίνα Λαμπίρη επεσήμανε «είναι υποκριτικό αυτό που λες και θα σου το αποδείξω. Με την ίδια λογική αγάπη μου, δεν έπρεπε να στηρίξεις την Καλομοίρα που έχει αμερικανικό διαβατήριο».
«Η Καλομοίρα είναι Ελληνίδα», αντέτεινε ο Θοδωρής, με την παρουσιάστρια να του απαντά «δεν μιλάει ελληνικά αγάπη μου, η Ελένη μιλάει τουλάχιστον. Κάνεις λάθος! Είναι κακό και άδικο».
Ο διάλογος συνεχίστηκε με τον πανελίστα να επισημαίνει πως η Φουρέιρα «έχει φωνάρα. Εγώ τη θαυμάζω πάρα πολύ να τη δω και να πάει και να πάρει και την πρώτη θέση με τη χώρα της» και την παρουσιάστρια να… του κάνει μίνι εξορκισμό!
Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο: