Η Ειρήνη Μερκούρη στην Panik Records


Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει στην οικογένειά της την Ειρήνη Μερκούρη, μία από τις δημοφιλείς κι αγαπητές τραγουδίστριες με ξεχωριστή πορεία στην ελληνική μουσική!

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε στα γραφεία της εταιρείας, μέσα σε κλίμα χαράς κι ενθουσιασμού.

Η Ειρήνη Μερκούρη «σφράγισε» τα ‘00s με την κρυστάλλινη φωνή της και τα εντυπωσιακά λαϊκά γυρίσματά της. Από το πρώτο της κιόλας album, το «Να Φυσάει Η Άνοιξη», το 2001, κατάφερε να ξεχωρίσει και κάθε της τραγούδι να μπαίνει αμέσως στη λίστα των επιτυχιών.

Η δισκογραφία της περιλαμβάνει συνεργασίες με σπουδαίους δημιουργούς και τραγούδια που κατέκτησαν τις καρδιές του κοινού και τις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και παραμένουν διαχρονικές επιτυχίες έως και σήμερα, όπως τα «Συντέλεια», «Μείνε Μαζί Μου Απόψε», «Που Να Φανταστώ», «Έμαθα Να Ζω Χωρίς Εσένα», «Δυό Μας» με τον Αντώνη Ρέμο, «Σε Πήρα Σοβαρά» με τον Σαρμπέλ, «Κράτα Με Ξανά», «Πάμε Γι’ Άλλα», «Άργησες», «Ναι» και πολλά άλλα.

Στο ενεργητικό της έχει σπουδαίες επί σκηνής συμπράξεις και βραβεία, όπως το βραβείο Αρίων για την Καλύτερη Ποπ Τραγουδίστρια το 2004.

Σε λίγο καιρό, η Panik Records και η Ειρήνη Μερκούρη θα μοιραστούν με το κοινό το πρώτο από τα κοινά τους μουσικά σχέδια, ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί πολύ!


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!