Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αντιμέτωπη με τους γονείς της


Στη σειρά Η Γη της Ελιάς, η Αθηνά εξομολογείται στον Ιάκωβο τα πάντα: ό,τι αφορά στη σχέση της με τον Δημήτρη αλλά και όσα έχουν συμβεί με τη μητέρα της και τον φόνο που διέπραξε στα εφηβικά της χρόνια. Η αντίδραση του Ιάκωβου σε αυτή την εξομολόγηση δεν θα είναι αυτή που περίμενε και θα την εκπλήξει. Η Ευτυχία μιλά στη Μαργαρίτα για την επίθεση του Ανέστη κι αυτή υπόσχεται να τον βάλει στη θέση του.

Παράλληλα, η Ελένη πηγαίνει στην αστυνομία και ρωτά τον Κουράκο για τον Ανέστη. Εκείνος της τα λέει όλα και η Ελένη καταλαβαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσει τη σχέση της μαζί του. Στο μεταξύ, η οικογένεια Βρεττάκου, μαζί και η Αντιγόνη, γιορτάζει τα γενέθλια του Ισίδωρου και ο μόνος που λείπει είναι ο Μάνος.

Όταν η Αντιγόνη θα προσπαθήσει να τον πλησιάσει για μια ακόμα φορά, ο Μάνος θα την απορρίψει ξανά. Η Βασιλική παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της Χάιδως και αρνείται να βγει έστω για μια βόλτα στην Αρεόπολη.

Η Αρετή τσακώνεται με τη Μέλπω για τα μάτια του Στάθη. Οι σχέσεις Στέφανου και Μυρτάλης εντείνονται συνεχώς, καθώς εκείνος αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο στη μητέρα του  …

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!