Η Αντελίνα Βαρθακούρη απαντά: Τελικά είναι ή όχι έγκυος;


Μια τεράστια παρεξήγηση δημιουργήθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα γύρω από το πρόσωπο της Αντελίνας Βαρθακούρη και το αν τελικά είναι ή όχι έγκυος.

‘Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύζυγός της, Χάρης Βαρθακούρης, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο συνομιλούσε με τα δυο τους παιδιά και διαπραγματεύονταν το όνομα που θα δώσουν στο τρίτο αδερφάκι τους.

Όπως ήταν φυσικό, πολλοί θεώρησαν πως η παρουσιάστρια ήταν έγκυος και άρχισαν να τις στέλνουν τις ευχές τους. Κάτι τέτοιο όμως, όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δεν ισχύει.

Όπως αναφέρει στο κείμενό της η Αντελίνα Βαρθακούρη, κατανοεί το λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε η παρεξήγηση και ευχαριστεί όλους για τις ευχές τους όμως ακόμη δεν είναι έγκυος. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως αποκλείει τίποτα για το μέλλον.

Διαβάστε την ανάρτησή της:

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

Καλημέρα οοοόλη μέρα!!!! Καταρχάς χίλια ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά για τις τοοοοοοόσες ευχές που μου στείλατε.. .ήταν υπέροχες… με συγκινήσατε και τις κρατώ με μεγάλη αγάπη αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!

Ο άντρας μου @harryvarthakouris χθες κάνοντας μπανάκι με τις κόρες μας κι ενώ εγώ μαγείρευα και δεν άκουγα έψαχναν να βρουν πως θα ονόμαζαν το αδελφάκι τους ΑΝ περιμέναμε τρίτο παιδάκι.

Είχαν έναν ενδιαφέρον – αστείο διάλογο και αυτό ο αντρας μου το έγραψε σαν ιστορία στο προφίλ του χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ γιατί θεωρούσε δεδομένο πως αν ημουν δεν θα το ανακοίνωνε με αυτόν τον τρόπο.

Βέβαια απ’ όλο αυτό προκύπτει ποοοοόσο πολύ ανυπομονεί ο Χάρης για τρίτο μωράκι

Ευχαριστώ το site που ενδιαφέρθηκε να γράψει τα νέα μας… δεν φταίει το site για την λάθος πληροφορία… λογικό όπως το διάβασε ο/η δημοσιογράφος να κατάλαβε αυτό που όλοι κατάλαβαν.

Τα παιδάκια είναι η μεγαλύτερη ευλογία κι εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις γλυκές μανούλες και μπαμπάδες που περιμένουν τα μωράκια τους με το καλό… καλότυχα και πάντα ευτυχισμένα!!! Υ.Γ Εννοείται δεν σταματάω την δουλειά μου!!!! Τώρα θα σταματήσω;;;;; Καλά καλά δεν άρχισα…. τώρα έρχονται τα καλύτερα και σε λίγο καιρό θα έχουμε να πούμε και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα!!!

Σας αγαπώ όλους απεριόριστα….να περνάτε μαγικά και να χαμογελάτε πολυυυ!!»

View this post on Instagram

“ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ” Καλημέρα οοοόλη μέρα!!!!❤❤☀?☕ Καταρχάς χίλια εύχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά για τις τοοοοοοόσες ευχές που μου στείλατε…ήταν υπέροχες…με συγκινήσατε και τις κρατώ με μεγάλη αγάπη αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!! Ο άντρας μου @harryvarthakouris χθες κάνοντας μπανάκι με τις κόρες μας κι ενώ εγώ μαγείρευα και δεν άκουγα έψαχναν να βρουν πως θα ονόμαζαν το αδελφάκι τους ΑΝ περιμέναμε τρίτο παιδάκι. Είχαν έναν ενδιαφέρον – αστείο διάλογο και αυτό ο αντρας μου το έγραψε σαν ιστορία στο προφίλ του χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ γιατί θεωρούσε δεδομένο πως αν ημουν δεν θα το ανακοίνωνε με αυτόν τον τρόπο. Βέβαια απ’ όλο αυτό προκύπτει ποοοοόσο πολύ ανυπομονεί ο Χάρης για τρίτο μωράκι ?????????????????❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Ευχαριστώ το site που ενδιαφέρθηκε να γράψει τα νέα μας ??…δεν φταίει το site για την λάθος πληροφορία…λογικό όπως το διάβασε ο/η δημοσιογράφος να καταλαβε αυτό που όλοι κατάλαβαν. Τα παιδάκια είναι η μεγαλύτερη ευλογία κι εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις γλυκές μανούλες και μπαμπάδες που περιμένουν τα μωράκια τους με το καλό…καλότυχα και πάντα ευτυχισμένα!!!❤ Υ.Γ Εννοείται δεν σταματάω την δουλειά μου!!!!Τώρα θα σταματήσω;;;;;Καλά καλά δεν άρχισα….τώρα έρχονται τα καλύτερα και σε λίγο καιρό θα έχουμε να πούμε και να κάνουμε πολύ ωραία πραγματα!!! Σας αγαπώ όλους απεριόριστα….να περνάτε μαγικά και να χαμογελάτε πολυυυ!!!❤❤❤????

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on Jul 18, 2019 at 12:19am PDT

The post Η Αντελίνα Βαρθακούρη απαντά: Τελικά είναι ή όχι έγκυος; appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!