Δεν ξέρουμε αν το θυμάστε, αλλά η Αθηνά Οικονομάκου το περασμένο καλοκαίρι είχε ποστάρει αμέτρητες φωτογραφίες σε κάθε μία από τις οποίες φορούσε διαφορετικό μαγιό. Η συλλογή της είναι τεράστια και παρόλο που πέρασε πολλές μέρες δίπλα στη θάλασσα, δεν την είδαμε να φοράει δύο φορές το ίδιο.

Φαίνεται όμως πως το αγαπημένο της ήταν αυτό που φόρεσε όταν πήγε στην Καλιφόρνια από όπου είχε ποστάρει και την παραπάνω φωτογραφία.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, παρόλο που μας έχει δείξει ότι δε φοράει ξανά και ξανά τα ίδια μαγιό, το ξαναφόρεσε φέτος στις διακοπές της στις Μαλδίβες και μάλιστα φωτογραφήθηκε και πάλι με αυτό. Δεν την αδικούμε καθόλου μιας και το συγκεκριμένο μαγιό με τους φοίνικες ήταν και ένα από τα δικά μας αγαπημένα.

Διαβάστε την συνέχεια στο InStyle.gr