Η αδερφή του George Michael, Melanie πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα! Tην ίδια ημέρα το 2016 είχε πεθάνει ο αδερφός της!


Νέα τραγωδία για την οικογένεια του George Michael. Η αδερφή του, Melanie Panayiotou βρέθηκε νεκρή ακριβώς τρία χρόνια μετά τον θάνατο του μεγάλου τραγουδιστή. Ήταν η αγαπημένη αδερφή του George Michael και όπως λένε, δεν άντεξε τον χαμό του.

Πόση τραγωδία να αντέξει μια οικογένεια; Πόσο τραγικό είναι δυο αδέρφια να χάνονται την ίδια ημέρα με τρία χρόνια διαφορά; Αυτό έγινε και στην οικογένεια του George Michael ο οποίος βύθισε στο πένθος τους θαυμαστές του πριν από τρία χρόνια όταν πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016.

Τώρα, την ίδια ημέρα βρέθηκε νεκρή η αδερφή του η 55χρονη Melanie Panayiotou. Την 55χρονη βρήκε νεκρή στο σπίτι της η μεγαλύτερη αδερφή της Yioda Panayiotou. Η Melanie ήταν πολύ δεμένη με τον George λένε όσοι γνώριζαν την οικογένεια και δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον θάνατο του αδερφού της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κλήση για το περιστατικό έγινε από διασώστες στις 19.35 στις 25 Δεκεμβρίου 2019 για τον αιφνίδιο θάνατο γυναίκας περίπου 50 ετών στο Oak Hill Park, NW3. Η αστυνομία δεν θεωρεί τον θάνατο εγκληματική ενέργεια.

Η Melanie πολύ συχνά συνόδευε τον αδερφό της στις συναυλίες του σε όλο τον κόσμο ειδικά όταν ήταν στο απόγειο της δόξας του. Ο George Michael άφησε το σύνολο της περιουσίας του των σχεδόν 100 εκατομμυρίων λιρών στις δυο αδερφές του.

H μικρότερη αδερφή του Τζορτζ Μάικλ ήταν επίσης η κομμώτρια και μακιγιέζ του. Έμενε σε ένα από τα σπίτια του Τζορτζ Μάικλ. Ήταν εκείνη που οργάνωσε την κηδεία του και μαζί με την αδερφή τους Γιόντα κανόνισαν να ταφεί ο αδερφός τους δίπλα στη μητέρα τους.

 

newsit



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!