Η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM είναι η Άννα Τσακουρίδου. Το νεαρό μοντέλο που μόλις λίγες μέρες πριν μπήκε στο παιχνίδι για δεύτερη φορά τελικά δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου-Κου».

Κατά την είσοδό της στο παιχνίδι είδαμε την Ειρήνη Ερμίδου να της λέει πως είναι από τα κορίτσια που δεν ήθελε να επιστρέψουν στο σπίτι ενώ η Άννα έδειξε να έρχεται σε αντιπαράθεση αρκετές φορές και με την Εβελίνα κατηγορώντας τη μάλιστα στο επεισόδιο αποχώρησής για διπρόσωπη συμπεριφορά.

«Η Ειρήνη Ερμίδου ότι έλεγε το έλεγε μπροστά μας. Για μένα αυτό που είπε ότι δεν ήθελε να ξαναμπώ το βρήκα πολύ ειλικρινές και το περίμενα γιατί δεν πίστευε γενικά ότι έχω κάτι ιδιαίτερο. Ήταν από τα κορίτσια που δε φοβόταν καμία, πίστευε πολύ στον εαυτό της και ότι θα προχωρήσει. Μέσα στο σπίτι είχε μαλώσει με κάποιες κοπέλες, και εγώ είχα πάρει θέση αλλά μεταξύ μας δεν είχε γίνει κάτι. Ήξερα από την αρχή ότι δε με θέλει η Ερμίδου με την Εβελίνα. Μου το είπαν και τα κορίτσια όση ώρα περιμέναμε να ανέβουμε πάνω να τους κάνουμε έκπληξη. Το περίμενα όμως και από τη συμπεριφορά τους πριν φύγω την πρώτη φορά. Με την Εβελίνα δεν είχε γίνει κάτι τρελό. Απλά μπορεί να μας φερόταν άσχημα και για το παραμικρό που θα γινόταν. Μπορεί να αφήναμε ένα πιάτο στο νιπτήρα και να μας φώναζε. Δε φαίνεται αλλά όντως συμβαίνει, και με την Ξανθούλα είχε γίνει ένας μεγάλος τσακωμός» εξήγησε η Άννα στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

«Οι περισσότερες κοπέλες είχαμε μπει συνειδητοποιημένες  και ξέραμα ότι μας καταγράφουν οι κάμερες οπότε δε θέλαμε να δείξουμε έναν πολύ κακό εαυτό μπροστά στις κάμερες. Κάποιες το κρύβανε πολύ καλά, ανάμεσα σε αυτές είναι και οι Εβελίνα. Αυτό που έγινε στο χθεσινό επεισόδιο, ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι μπροστά στις κάμερες, δεν ήταν κάτι τρομερό αλλά ήταν κάτι αθροιστικό με όσα συμβαίνουν όλο αυτό το διάστημα. Γενικά Είχε ένα υφάκι, μας κοιτούσε τύπου είστε κατώτερες».

Στην αρχή αποκάλυψε με ποια κορίτσια έχει έρθει πιο κοντά λέγοντας «Από τα κορίτσια που έχουν μείνει τώρα στο σπίτι αυτές που ήμουν πιο κοντά είναι η Αμανατίδου, η Καζαριάν και η Έλντα με την οποία ήρθαμε κοντά τη δεύτερη φορά που μπήκαμε στο σπίτι. Στην αρχή δεν κάναμε τόσο παρέα, έτυχε να βγούμε μια μέρα πριν ξαναμπούμε στο παιχνίδι και ήρθαμε πιο κοντά».

Μάλιστα αναφορικά με την δήλωση της Έλντας για την ερώτηση που της έκανε η Εύη σχετικά με τους followers είπε

«Όλες οι κοπέλες, παρόλο που δε το παραδέχονταν και κατηγορούσαν την Αμανατίδου, όλες ενδιαφέρονταν για το instagram. Είναι λογικό απλά δε μου άρεσε που είχανε πέσει πάνω στην Άννα και την κατηγορούσαν ότι την ενδιαφέρει μόνο αυτό ενώ όλες το κάνανε».

Ενώ για το ποια θέλει η ίδια να δει νικήτρια ανέφερε την Ειρήνη Καζαριάν αποκαλύπτοντας και μια υπόσχεση που τους έχει δώσει «Για μένα, το έχω ξαναπεί άλλωστε πολλές φορές, αυτή που θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι και θα ήθελα κιόλας να είναι νικήτρια είναι η Καζαριάν. Μας είπε πως αν κερδίσει θα πάμε ταξίδι».

Δείτε το απόσπασμα