Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη και να σε βάζει στη διαδικασία να ετοιμάσεις βαλίτσες και να φύγεις ακόμα και προς άγνωστο προορισμό! Το  τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την ημέρα σου καθώς θα φέρει ένα ερωτικό ζήτημα στο προσκήνιο το οποίο θα σε ενθουσιάσει! Σήμερα μπορείς να γοητεύσεις πάρα πολύ εύκολα και αυτό είναι κάτι που αν εκμεταλλευτείς θα σε βοηθήσει, όχι απλά να κάνεις νέες γνωριμίες αισθηματικού χαρακτήρα, αλλά να διευρύνεις και τον περίγυρό σου γενικότερα. Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα, αξιοποίησε τη.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα βρει τρόπο να σου δείξει τα συναισθήματά του/της και η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε μία συνάντηση με ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

 

Ταύρος

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα εσωστρεφής ακολουθώντας τη διάθεση της χθεσινής ημέρας όμως θα έχεις ένα ιδιαίτερο ταλέντο στα οικονομικά ζητήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να μη βοηθά ιδιαίτερα τη διάθεσή σου καθώς ανασύρει μνήμες του παρελθόντος που σε ενοχλούν. Βέβαια την ίδια στιγμή σου χαρίζει εξαιρετική διαισθητική ικανότητα που μπορεί να σε βοηθήσει σε ένα οικονομικό σου  ζήτημα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα είναι πολύ βοηθητικό για την αυτοπεποίθησή σου  και θα σε επαναφέρει άμεσα στην ενεργό δράση. Τα ζητήματα που σχετίζονται με ακίνητα ευνοούνται σήμερα για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο σε εκκρεμότητα επεδίωξε να το διευθετήσεις.

Σήμερα  θα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός/η και ούτε ο/η σύντροφός σου δεν θα μπορέσει να σου γλιτώσει, καθώς θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να σου κρυφτεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία κρύβει κάτι που δεν είσαι σε θέση να δεις αλλά σίγουρα είσαι σε θέση να αντιληφθείς.

 

Δίδυμοι

Οι στενοί σου συνεργάτες, ο/η αγαπημένος σου σύντροφος και οι άνθρωποι τους οποίους εμπιστεύεσαι για επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα, θα αποτελέσουν το κύριο ενδιαφέρον σου σήμερα. Οι επαφές μαζί τους θα σε βοηθήσουν να αποκομίσεις νέες γνώσεις αλλά και να λύσεις κάποια δικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον επικοινωνιακό Τοξότη θα σε βοηθήσει σε αυτό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα υποδηλώνει πως θα έχεις την ικανότητα να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα των γύρω σου. Μία πρόταση για νέα συνεργασία είναι πιθανό να συμβεί και να σε χαροποιήσει ακόμα περισσότερο.

Σήμερα  η γνώμη του/της συντρόφου σου θα είναι απαραίτητη  καθώς εκείνος/η θα είναι ο προσωπικός σου σύμβουλος σε οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μέσα από το περιβάλλον σου ήρθε για να μείνει για αυτό κάνε χώρο στη ζωή σου!
Καρκίνος

Σήμερα σε απασχολούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο οι δουλειές σου που τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει αρκετά απαιτητικές με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου χαρίζει οργανωτική σκέψη και θέληση να τελειώνεις όλα όσα έχεις αναλάβει και όλα όσα πρέπει να κάνεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα υποδηλώνει πως θα κερδίσεις τα εύσημα για μία δουλειά που θα φέρεις εις πέρας και σχετίζεται με εργασιακά ζητήματα. Αυτό είναι ικανό να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και να γεμίσει τις μπαταρίες σου ξανά από την αρχή.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι η ξεκούραση σου για αυτό μετά τις δουλειές που έχεις επεδίωξε να τον/ην δεις καθώς έχει τον τρόπο να σε αποφορτίσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία που θα ξεκινήσει δειλά μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον θα τραβήξει την προσοχή σου και σε προσωπικό επίπεδο.

 

Λέων

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με δραστηριότητες και χόμπι που έχεις καθώς η Σελήνη η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη σου λέει πως έχεις ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως θα έχεις τον τρόπο να μαγνητίσεις τους άλλους και να τραβήξεις τα βλέμματα οπουδήποτε και αν βρεθείς. Αυτό θα είναι κάτι εξαιρετικό για την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσει σε κάθε ζήτημα που έχεις. Η ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου  και είναι μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με αισθηματικά ζητήματα καθώς θα τα ευνοήσει.

Ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ημέρα σου και θα είναι αυτός που θα γεμίσει τις μπαταρίες σου για αυτό εκμεταλλεύσου τις ώρες  που θα βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου για να περάσεις καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας νέος έρωτας δεν θα αργήσει να φανεί και να  σπάσει τη μονοτονία και τη ρουτίνα!

 

Παρθένος

Σήμερα προτίμησε να μείνεις στο σπίτι σου παρέα με την οικογένειά σου προκειμένου να ανακτήσεις την καλή επαφή μαζί τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να στρέφει το ενδιαφέρον σε ζητήματα εντός οικίας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα υποδηλώνει πως θα σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις και να ξεπεράσεις οριστικά γεγονότα του παρελθόντος μαζί με τις πληγές που σου είχαν αφήσει. Η διαισθητική σου ικανότητα θα είναι αυξημένη και σήμερα και θα σου χρειαστεί, προκειμένου να μπορέσεις να καταλάβεις τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς, για να  λύσεις παρεξηγήσεις των προηγούμενων ημερών με τους δικούς σου ανθρώπους.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνος/η που θα σε συμβουλεύσει σχετικά με ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου για αυτό πριν αποφασίσεις οτιδήποτε ζήτησε τη γνώμη του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία συζήτηση θα είναι ικανή για να σε φέρει κοντά με μία πρόσφατη γνωριμία.

 

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να  φέρνει στο προσκήνιο τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτείς σήμερα. Η επαφή με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα ακόμα και σε κάποιο πρακτικό σου ζήτημα, καθώς μέσα από συζητήσεις θα βρεις λύση για αυτό που αναζητάς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Λέοντα υποδηλώνει πως  μπορείς να περάσεις εξίσου καλά και με τους αγαπημένους σου φίλους. Η ημέρα σήμερα θέλει κόσμο και επικοινωνία για αυτό αν «τακτοποιήσεις» αυτά τα δύο τότε θα είναι εξαιρετική προς εσένα και τη διάθεσή σου.

Σήμερα θα υπερτερείς επικοινωνιακά του/της συντρόφου σου για αυτό μπορείς να «εκμεταλλευτείς» την κατάσταση και να προσπαθήσεις να λύσεις διαφωνίες που έχεις μαζί του/της και θέματα  της σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα αισθηματικό σου στόχο.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα δώσεις βαρύτητα μόνο σε οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα, αποκτήματα και υλικά αγαθά γενικότερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη θα στρέψει το ενδιαφέρον σου εκεί. Είναι πιθανόν να ταυτίσεις την αυτοπεποίθησή σου με αυτά και θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να νιώσεις καλά αν δεν νιώσεις πώς μπορείς να κερδίσεις κάτι από τα παραπάνω. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα υποδηλώνει πως είναι μία ιδιαίτερα καλή μέρα για επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις και τα χρήματα που επιθυμείς. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να κάνεις ένα επαγγελματικό ραντεβού, να συζητήσεις οικονομικές συμφωνίες και για να διευθετήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου.

Σήμερα  ο/η σύντροφός σου θα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου καθώς με τον τρόπο του/ης θα σου δείξει τη μεγάλη σημασία που έχεις για εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η η επιτυχής έκβαση  ενός αισθηματικού ζητήματος είναι πολύ πιθανή και θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου.

 

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα αλλά και εγωκεντρικές τάσεις, οι οποίες μπορεί να δυσκολέψουν την επαφή με τους συνεργάτες σου αλλά και τον/τη σύντροφό σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με εκπαίδευση, με ταξίδια αλλά και πληροφορίες! Εκμεταλλεύσου τη  θετική ημέρα για να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κυρίως με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσένα. Μην εστιάσεις σε μικρές λεπτομέρειες οι οποίες μπορούν να σου χαλάσουν τη διάθεση καθώς η ημέρα θα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο.

Σήμερα  η αυτοπεποίθησή σου θα είναι αυτή που θα  προκαλέσει το θαυμασμό του/της συντρόφου σου και την ίδια στιγμή τον εκνευρισμό του/της ιδιαίτερα αν επιμένεις να αγνοείς οτιδήποτε σου λέει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει και να εξελιχθεί σε σχέση  με ταχύτητα αστραπής!

 

Αιγόκερως

Σήμερα  θα έχεις την τάση να ταυτιστείς με οτιδήποτε αρνητικό ακούσεις είτε από τους γύρω σου είτε στις ειδήσεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να κρατήσεις καλή διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και μπορεί να σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή από ότι συνηθίζεις, όμως το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα ισορροπήσει την κατάσταση. Μπορεί να  φαίνεσαι απόμακρος/η και χωρίς διάθεση για πολλά-πολλά όμως σήμερα θα μπορέσεις να ανασυνταχθεί μέσα σου και να επιστρέψεις δυναμικά στο προσκήνιο. Σχεδίασε την επόμενη ημέρα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και πίστεψε στον εαυτό σου.

Σήμερα  θα μπορείς να καταλάβεις τι θέλει να σου πει ο/η σύντροφός σου πριν καν μιλήσει αλλά μην το χρησιμοποιήσεις αυτό για να κάνεις επίδειξη ισχύος, αλλά για να συνειδητοποιήσεις τι τον/ην απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει πολύ διακριτικά αλλά θα κάνει την έκπληξη.

 

Υδροχόος

Σήμερα οι φίλοι σου θα κάνουν «επίθεση αγάπης» προς το πρόσωπό σου καθώς  το τηλέφωνό σου δεν θα σταματήσει να χτυπά από εκείνους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ευνοεί τις φιλικές συναθροίσεις, τις συζητήσεις αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με ομαδικό πνεύμα και αλληλοβοήθεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να έχεις μία πρόταση από κάποιο φίλο σου για μία συνεργασία, η οποία ενδεχομένως να σε ξαφνιάσει. Η ημέρα θα είναι πολύ καλή για εσένα σε κάθε επίπεδο ιδιαιτέρα αν συναναστραφείς με ανθρώπους που σε ενώνουν κοινά γνωρίσματα. Η επαφή σου με μία ομάδα ή κάποιο σύλλογο που είσαι ενεργό μέλος θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως οι άλλοι έχουν καταλάβει την αξία σου.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να  δώσει κάποια δείγματα ζήλειας με αφορμή τη σχέση με ένα φίλο σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στον τρόπο που θα το διαχειριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να σου εκδηλώσει το θαυμασμό της!

 

Ιχθύες

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα εξακολουθούν να βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη δεν  σου αφήνει πολλά περιθώρια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξεις επαγγελματικά ραντεβού και να προωθήσεις τις ικανότητές σου στη δουλειά.  Είναι πολύ πιθανό να σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση ή να αναλάβεις ένα άλλο πόστο στη δουλειά σου πολύ πιο ενδιαφέρον. Η ημέρα είναι αφιερωμένη σε επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα καθώς η αυτοπεποίθησή σου και οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να δείξεις τι αξίζεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να ακούσεις θετικά σχόλια για τον/τη σύντροφό σου έπειτα από μία δημόσια εμφάνισή σας και αυτό θα σε δικαιώσει για την επιλογή σου και θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφα. Αν είσαι ελεύθερος/η  ο τρόπος που κινείσαι στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα  τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιου/ας!

Πηγή : e-zwdia.gr