ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σου ζητήματα και η ασφάλεια που αντλείς μέσα από το  πορτοφόλι σου όταν είναι γεμάτο θα είναι το καίριο ζήτημα που θα σε απασχολήσει σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω ενδεχομένως να σου φέρει μία καλή επαγγελματική συμφωνία ή κάτι που θα  βοηθήσει την εισροή χρημάτων στο ταμείο σου. Νωρίς το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη αλλά και η αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό θα βάλει φωτιά σε αισθηματικά ζητήματα και η νύχτα προμηνύεται “πολλά υποσχόμενη”.

 

Σήμερα προτίμησε να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένος/η με την συναισθηματική σου ασφάλεια που είναι και εκείνη εξίσου σημαντική. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα δώσει χρώμα στην ημέρα σου και στη νύχτα σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε καλεί να αναλάβεις δράση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει την ευνοϊκή συγκυρία για να διαπραγματευτείς τα θέλω σου και να κερδίσεις αυτό που θα ζητήσεις. Νωρίς το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και η αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό είναι πιθανό να φέρει έναν έρωτα η μία πολύ καλή συνεργασία. Αυτό θα είναι διπλά θετικό καθώς εκτός από το ότι θα σου φτιάξει τη διάθεση έχει μεγάλες πιθανότητες να αποδειχθεί και ιδιαίτερα κερδοφόρα.

 

Σήμερα είναι μία πολύ ευνοϊκή μέρα για να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου και να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου πως είσαι ερωτευμένος/η μαζί  του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σήμερα με τις καλύτερες αισθηματικές προϋποθέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις λίγο ανήσυχος/η καθώς κάτι θα υπάρχει που δεν θα σε αφήνει να χαλαρώσεις και είναι πολύ πιθανόν να μην μπορέσεις να προσδιορίσεις εύκολα τι είναι αυτό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να βάλεις σε μία τάξη τα πράγματα μέσα σου και να μην τα αφήσεις να σε αγχώνουν χωρίς λόγο.  Νωρίς το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και η αντίθεσή της με το Δία από το Σκορπιό θα αυξήσει την ένταση των συναισθημάτων σου και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα νέο,  μυστικό έρωτα.

 

Η ημέρα ενδείκνυται για να πλησιάσεις τον/τη σύντροφό σου και να του εξομολογηθείς κάποια πράγματα που ενδεχομένως  θέλεις αλλά μέχρι τώρα δεν είχες καταφέρει να τα εκφράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με έντονα συναισθήματα αλλά ίσως να χρειαστεί να την προσεγγίσεις διακριτικά.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Οι φίλοι σου, οι άνθρωποι με τους οποίους νιώθεις πως έχεις κοινά στοιχεία, οι άνθρωποι που δραστηριοποιείσαι μαζί τους σε μία ομάδα θα έχουν πρωτεύοντα ρόλο στην ημέρα σου καθώς θα νιώσεις πως έχεις ανάγκη την επαφή με τους ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να δραστηριοποιηθείς σε συλλογικά θέματα ή σε ζητήματα που αφορούν τους φίλους σου προκειμένου να τους δώσεις μία χείρα βοηθείας. Νωρίς το βράδυ θα σχηματίσει σύνοδο με την Αφροδίτη και αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό και η αυξημένη γοητεία σου θα γίνει το δυνατό σου στοιχείο για να κερδίσεις οτιδήποτε θελήσεις.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου ενδέχεται να ζηλέψει τη ζήτηση που θα έχεις στους φίλους σου για αυτό προσπάθησε να τον καθησυχάσεις και να μην του δώσεις αφορμές για να ζηλέψει παραπάνω. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος που ενδιαφέρεται για σένα ενδέχεται να σε προσεγγίσει φιλικά πρώτα.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο σου δημιουργεί την ανάγκη να δείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταφέρεις να κερδίσεις με το σπαθί σου κάτι που θέλεις και σχετίζεται με εργασιακά και επαγγελματικά ζητήματα. Αν έχεις κατά νου κάποιο επαγγελματικό ραντεβού προσπάθησε να το προωθήσεις άμεσα. Νωρίς το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και η αντίθεση που  θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα ευνοήσει ακόμα περισσότερο τα σχέδια σου. Ένα νέο που θα προέλθει από τους δικούς σου ανθρώπους ή ένα ζήτημα σχετικά με το σπίτι σου θα σε χαροποιήσει για αυτό δώσε προσοχή στα “εντός οικίας”.

 

Μία δημόσια εμφάνιση μαζί με τον/τη σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις καλύτερες εντυπώσεις για το ταίρι σου και να νιώσεις ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα έχεις εύνοια σε αισθηματικά ζητήματα για αυτό δώσε βάση στην καρδιά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να πραγματοποιήσεις μία εξόρμηση σε ένα μέρος που θέλεις ή μία μικρή εκδρομή στη φύση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω χρειάζεται κίνηση και δράση διαφορετικά θα σε κάνει να βαρεθείς πολύ γρήγορα σήμερα για αυτό καλό θα ήταν να μην επιλέξεις την αδράνεια. Νωρίς το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη αλλά και η αντίθεση της με το Δία από το Σκορπιό είναι ευνοϊκή για να συναναστραφείς με κόσμο, να επικοινωνήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους και να φλερτάρεις, καθώς θα σου αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

 

Μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου είναι αρκετή για να σας γεμίσει ενέργεια και θετικά συναισθήματα για αυτό μην την υποτιμήσεις σήμερα.  Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να σαγηνεύσεις αυτόν/ην που θέλεις  καθώς θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Σήμερα είναι πιθανό να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο ενδέχεται να σου προκαλεί αναστάτωση και να σε κάνει να βλέπεις τα πάντα με καχυποψία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις αρκεί να συνειδητοποιήσεις πως είναι αποκλειστικά στο χέρι σου. Νωρίς το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και η ταυτόχρονη αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες! Ένα οικονομικό ή αισθηματικό σου ζήτημα μπορεί να προχωρήσει και θα πρέπει να το επιδιώξεις αν θέλεις να βρεθείς κερδισμένος/η.

 

Η μέρα θα είναι γεμάτη με έντονα συναισθήματα και πάθος και αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός για να έρθεις κυριολεκτικά και μεταφορικά κοντά με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί με γοργούς ρυθμούς αν το επιδιώξεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις με τους άλλους και ιδιαίτερα τους ανθρώπους  που νιώθεις κοντά σου  σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα αποτελέσουν το πεδίο δράσης σου σήμερα καθώς θέλεις να βελτιώσεις όσο μπορείς το κλίμα μεταξύ σας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση προκειμένου να κερδίσεις αυτό που θέλεις από τις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Νωρίς το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη αλλά και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία  που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει ευκαιρίες όχι απλά για να αναθερμάνεις το κλίμα αλλά για να  δημιουργήσεις μία ζεστή ατμόσφαιρα και να έρθεις πραγματικά κοντά με αυτούς που επιθυμείς.

 

Επένδυσε στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου σήμερα και να ξέρεις πως δεν πρόκειται να χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να σου φέρει ένα νέο έρωτα ακόμα και μία νέα σχέση με τις καλύτερες προϋποθέσεις για αυτό εξέτασε προσεκτικά τις προτάσεις που θα έχεις σήμερα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Σήμερα θα ήταν μία καλή ιδέα να προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που σχετίζονται με μικρές δουλειές και εργασιακά θέματα προκειμένου να ξεμπερδεύεις από όλα και να μπορέσεις να οργανώσεις ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να τελειώνεις γρήγορα καταβάλλοντας την ελάχιστη προσπάθεια. Νωρίς το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη αλλά και η αντίθεση της με το Δία από το Σκορπιό θα  ενισχύσει την καλή σου διάθεση και αυτό θα σε βοηθήσει να περάσεις “ανώδυνα” την ημέρα σου μαζί με τις υποχρεώσεις της.

 

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και κάνε μία βόλτα το βράδυ προκειμένου να μπορέσεις να χαλαρώσεις καθώς εκείνος/η θα  αποτελέσει την ιδανική παρέα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον ήσυχα και μυστικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα τα ερωτικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι μιας και η Σελήνη από τον Ταύρο τονίζει ιδιαίτερα τα ζητήματα καρδιάς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις οτιδήποτε επιθυμείς ειδικά σε αισθηματικό επίπεδο. Νωρίς το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και η αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό θα ανοίξει το δρόμο για ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αισθηματικές γνωριμίες αλλά και ένα νέο έρωτα. Αν έχεις ήδη επενδύσει αισθηματικά σε κάποιο πρόσωπο ασχολήσου με αυτό σήμερα καθώς η ήμερα θέλει έρωτα και συναίσθημα!

 

Πάρε το ταίρι σου και ξεκίνησε μία δραστηριότητα που να ευχαριστεί και τους δύο σας προκειμένου να νιώσετε ξανά ερωτευμένοι, αλλά και να αποφύγεις τους πειρασμούς που μπορεί να υπάρξουν σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας κεραυνοβόλος έρωτας χρειάζεται και τη λογική προκειμένου να συνεχίσει.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσοχή σου είναι στραμμένη σε θέματα που σχετίζονται με τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και το σπίτι σου καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο τα βάζει σε προτεραιότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω  θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις που  σχετίζονται με το σπίτι και να καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας με επιτυχία. Νωρίς το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και η αντίθεσή της με το Δία από το Σκορπιό θα φέρει μία επαγγελματική ευκαιρία ή μία λύση σε κάποιο ζήτημα που απασχολεί εσένα και τους δικούς σου. Προτίμησε να περάσεις χρόνο στο σπίτι σου σήμερα καθώς θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις δυνάμεις και να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου.

 

Πάρε τον/τη σύντροφό σο και κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά καθώς η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για μικρές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σας που θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη διάθεσή σας. Αν είσαι ελεύθερος/η θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιος άνθρωπος που θα δεις σήμερα θα μιλήσει απευθείας στην καρδιά σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία σου με τους άλλους θα είναι το δυνατό σου σημείο σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο σε βοηθά να αναδείξεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει  επιπλέον ενέργεια που θα την επενδύσεις σε συναντήσεις και βόλτες παρέα με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με την Αφροδίτη κάτι που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη  γοητεία σου και κατά συνέπεια την καλή σου εικόνα. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της με το Δία από το Σκορπιό θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες  -πολλά υποσχόμενες- σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Πρόσεξε μόνο την αμετροέπεια καθώς  μπορεί να οδηγήσει τους άλλους σε λάθος εκτιμήσεις προς το πρόσωπό σου.

 

Πάρε το ταίρι σου και κάντε μία βόλτα σε αγαπημένους σας ανθρώπους  καθώς η ημέρα ευνοεί τις συναντήσεις με κόσμο! Αν είσαι ελεύθερος/η μέσω των ανθρώπων που θα συναντήσεις σήμερα θα γνωρίσεις και κάποιον που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον σου!

Πηγή: e-zwdia.gr