Ηλιάννα Ζέρβα – Η Επανάσταση Μου


Η Ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη, Ηλιάννα Ζέρβα, μας συστήνεται μουσικά, με την υπογραφή του Βασίλη Δήμα. Αποτελώντας αναμφισβήτητα το νέο αίμα του πενταγράμμου, με την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία της, αλλά και το μοναδικό ηχόχρωμά της, καταφέρνει από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, να κερδίσει τις εντυπώσεις. Όπως συνέβη και με τον Βασίλη Δήμα, που με το που την άκουσε, χωρίς δεύτερη σκέψη, είπε το «ναι», στο να της γράψει το τραγούδι, για το παρθενικό της ντεμπούτο στη μουσική σκηνή.

«Η Επανάστασή Μου», σε μουσική και στίχους του Βασίλη Δήμα, ξεσηκώνει με τον ρυθμό του, αλλά και με τα μηνύματά του, που θα γίνουν το moto, των γυναικών που βίωσαν την προδοσία από τον σύντροφό τους, και ήρθε η ώρα να κάνουν την επανάστασή τους, πατώντας γερά στα πόδια τους.

Ανεβαστικό, χορευτικό, σε συνεπαίρνει με τον ρυθμό του, αλλά και την εκρηκτική φωνή της Ηλιάννας Ζέρβα, που κάνει την «Επανάστασή» της και μας απογειώνει.

Όπως και το τραγούδι, ευρηματικό είναι και το βιντεοκλίπ, όπου σκηνοθέτησε με μαεστρία και μεράκι ο Κρις Γιατράκος και οι «8 Films», ενώ την παράσταση κλέβει με την ερμηνεία του, και το διάσημο μοντέλο Νεκτάριος Κυρκόπουλος, που ακούγοντας το τραγούδι της Ηλιάννας Ζέρβα, είπε το «ναι» στο να γίνει ο παρτενέρ της.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!