Τον Ηλία Μελέτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Splash» λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση «Οι Εκκλησιάζουσες». Ο ηθοποιός μίλησε τόσο για την πετυχημένη σειρά που πρωταγωνιστεί εδώ και τέσσερα χρόνια, «Το σόι σου», όσο και για τη νέα σχέση της κουμπάρας του και τηλεοπτικής του συζύγου, Βάσως Λασκαράκη, αλλά και του φίλου και συμπρωταγωνιστή του στο Bachelor, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ο Ηλίας Μελέτης αναφορικά με τη σειρά του Alpha δηλώνει ευτυχής που συνεχίζει για 5η σεζόν και μιλά και για την αποχώρηση του Ευθύμη Ζησάκη από «Το Σόι Σου». «Συνεχίζουμε στο Σόι κανονικά. Νομίζω μετά τις 4 επιτυχημένες σεζόν, ήταν αναπόφευκτο το να συνεχιστεί. Θεωρώ ότι κάτι θα σκεφτούν οι άνθρωποι που είναι αρμόδιοι για αυτή τη δουλειά, για να υπάρξει αντικατάσταση του Ευθύμη Ζησάκη, δεν ξέρω όμως αν θα μπει από την αρχή ή στη μέση της σεζόν».

Αναπόφευκτα, λόγω φιλίας, ο Ηλίας Μελέτης ερωτάται για τις νέες σχέσεις των Λασκαράκη-Τσιμιτσέλη, μετά το διαζύγιο. Ο ηθοποιός με ευγένεια αλλά και αμηχανία απαντά:  «Μια χαρά είναι όλα. Και στο γύρισμα του Bachelor που ερχόμαστε σε επαφή και με τον Γιάννη και με την Κατερίνα είμαστε οκ και με τη Βάσω είμαστε οκ. Όταν παίρνονται τέτοιες αποφάσεις είναι για το καλό όλων. Έχω γνωρίσει το νέο σύντροφο της Βάσως (τον Λευτέρη Σουλτάτο). Πολύ καλό παιδί. Όλοι είμαστε καλά και νομίζω να το κλείσουμε το θέμα», απάντησε.

Δείτε το βίντεο