Ο Ηλίας Βρεττός βρίσκεται σε πυρετώδης προετοιμασία για την πρεμιέρα του, που θα γίνει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, οχτώ μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην παραλιακή και τα απανωτά χειρουργεία και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή. Το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ο τραγουδιστής με την ομάδα του αναμένεται να κάνει τη διαφορά το φετινό χειμώνα αφού υπόσχεται να «διοργανώνει» κάθε βράδυ ένα μεγάλο πάρτι για «φίλους». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ηλίας Βρεττός ετοιμάζει μια πολύ μεγάλη έκπληξη στην έναρξη του προγράμματος, ένα θέαμα που θα δούμε πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ υπόσχεται κι άλλες εκπλήξεις επί σκηνής.

«Είμαστε σε πυρετώδης προετοιμασία για την πρεμιέρα μας. Ανυπομονώ να γυρίσω πίσω στη νυχτερινή Αθήνα και διατηρώ ένα μεγάλο ενθουσιασμό για τη καινούργια σεζόν. Νιώθω σαν να είναι η πρώτη πρεμιέρα της ζωής μου για ευνόητους λόγους. Παράλληλα, βρίσκομαι στην ολοκλήρωση του δίσκου μου που θα κυκλοφορήσει άμεσα από την εταιρία μου την Panik Platinum», δηλώνει ο Ηλίας Βρεττός στο Peoplegreece.com λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα και υπόσχεται ένα πρόγραμμα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Ηλίας Βρεττός έχοντας στο ενεργητικό του τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό και βρέθηκαν στην κορυφή του ραδιοφωνικού airplay για πολλές εβδομάδες και με το πιο πρόσφατο single του «Η Αγάπη Μπορεί» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έρχεται για να εκτοξεύσει την διασκέδαση στα ύψη με την θετική του ενέργεια και με πολλές εκπλήξεις επί σκηνής. Ο Ηλίας Βρεττός, έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί, από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στο TOKYO THEATER ATHENS και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Δείτε backstage υλικό από τις πρόβες του Ηλία Βρεττού